Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
WEB_d_f.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
16.09.2019
Размер:
179.71 Кб
Скачать

Контрольне завдання:

Створити Головну сторінку з іменем index.htm з заливкою жовтого кольору (Жовтий : #ffff00). На панелі заголовку сторінки повинно бути написано «головна» і прізвище автора. Зробити розбивку сторінки за допомогою табличної форми такого вигляду:

1

2

3

4

5

У верхній комірці (1) розмістити заголовок сайту. У середній частині в комірці 3 розмістити малюнок розміром 640 Х 480, а в комірках 2 і 4 розмістити відповідно нумерований (2) та ненумерований (4) список прізвищ учнів групи. У комірці 5 розмістити посилання на три інші сторінки сайту, які необхідно оформити таким самим чином, за виключенням того, що у комірці 5 повинно бути розміщене гіперпосилання на головну сторінку (щоб можна було повернутися). Малюнки на додаткових сторінках повинні бути різними, а назви сторінок – «page 2», «page 3», «page 4».

Дана робота розрахована на одну академічну годину на повторення та дві академічні години на виконання з моменту постановки задачі. Оцінюється рівень відповідності завданню, працюючі гіперпосилання, естетичний вигляд та творчий підхід. Витрати часу на перевірку робіт та виставлення оцінок близько 5 хвилин на роботу, тобто якщо перевірка виконується на місці це займе ще одну академічну годину. Бажано зробити це саме так, при цьому розглянути основні помилки та варіанти виконання елементів завдання(в тому числі можливі).

26