Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Ознайомча практика ГГ.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
10.09.2019
Размер:
118.27 Кб
Скачать

2.Ознайомитися з:

- видами й формами засобів розміщення;

- типами клієнтури та технологією надання основних послуг – розміщення та харчування;

- умовами проведення сертифікації та стандартизації, їх правову базу;

- роботою служб прийому та розміщення та обслуговування номерного фонду

ВИМОГИ ДО ЗАХИСТУ І ОФОРМЛЕННЯ ЗВІТУ З ПРАКТИКИ

1. Результати проходження практики студент оформляє як письмовий звіт. Він повинен мати чітку побудову, логічну послідовність, переконливу аргументацію, обґрунтованість рекомендацій та висновки.

2. Звіт складається з:

- титульного аркуша (додаток А)

- змісту який містить назви усіх розділів і підрозділів звіту із зазначенням сторінок, на яких вони викладені;

- основної частити;

- висновків;

- списку використаних джерел;

- додатків.

3. Основна частина звіту поділяється на розділи, перелік і послідовність яких визначається змістом програм практики.

4. Загальний обсяг звіту повинен становити 20-25 сторінок формату А4 надрукованих. Поля залишаються з чотирьох сторінок аркуша: зліва - 30 мм; справа не менше - 10 мм; зверху і знизу - не менше 20 мм. Сторінки звіти повинні бути пронумеровані; перша сторінка - титульний аркуш, на ньому номер сторінки не ставиться.

5. Таблиці, виконані на окремих листах, та додатки включаються у нумерацію сторінок. Кожна таблиця повинна мати заголовок, який починається з великої літери і розміщується нижче слова "таблиця", яке пишеться над правим верхнім кутом таблиці. Таблиці нумеруються послідовно арабськими цифрами.

При перенесенні частини таблиці на іншу сторінку на неї вказують: "Продовження табл." (із зазначенням її номера).

Таблиці розміщують так, щоб їх можна було розглядати без перегортання сторінки після першого посилання на них у тексті звіту. При посиланні на таблицю вказують її номер і слово "таблиця" у скороченому вигляді (наприклад: "табл.1").

6. У додатках наводяться форми статистичної звітності, допоміжні матеріали. Кожний додаток починається з нової сторінки, у правому верхньому куті якої пишеться слово "ДОДАТОК". Він повинен мати заголовок.

7. Звіт відповідним чином переплітається або зшивається.

ЗАХИСТ ЗВІТУ З ПРАКТИКИ

1. Оформлений звіт і заповнений щоденник студент подає на перевірку керівникові від бази практики.

2. Керівник знайомиться із звітом. При позитивній оцінці візує звіт на титульному аркуші, готує характеристику на студента, яка відбивається у щоденнику практики. У характеристиці дається оцінка виконання програми практики, змісту й оформленню звіту (Додаток Г)

3. В останній день практики звіт подається студентом на кафедру керівникові для перевірки і візування.

4. У випадку невідповідності вимогам щодо змісту і оформлення звіту, він повертається на доопрацювання.

5. Захист звіту з практики приймає комісія, яку призначає завідувач кафедри з числа викладачів, з обов'язковим включенням до комісії керівника практики від кафедри.

6. За результатами практики виставляється диференційована оцінка, яка фіксується на титульному аркуші звіту, у відомості та заліковій книжці.

7. Студенту, який не виконав програму практики з поважних причин, може

бути надане право проходження практики повторно.

8. Критерії диференціації оцінок з практики:

ВІДМІННО: Зміст і оформлення звіту і щоденника бездоганні. Характеристика студента позитивна. Повні і точні відповіді на всі запитання членів комісії з програми практики.

ДОБРЕ: Неістотні зауваження щодо змісту і оформлення звіту і щоденника. Характеристика студента позитивна. У відповідях на запитання членів комісії з програми практики студент допускає окремі неточності, хоча має тверді знання.

ЗАДОВІЛЬНО: Недбале оформлення звіту і щоденника. Переважна більшість питань програми практики у звіті висвітлена, однак мають місце неточності, помилки, логічні похибки. Характеристика студента в цілому позитивна. При відповідях на запитання членів комісії з програми практики студент відчуває себе невпевнено, збивається, допускає помилки, не має твердих і достатніх знань.

НЕЗАДОВІЛЬНО: У звіті висвітлені не всі розділи програми практики або звіт підготовлений не самостійно. Характеристика студента негативна. На запитання членів комісії студент не дає задовільних відповідей.

ЗАВДАННЯ НА ОЗНАЙОМЧУ ПРАКТИКУ ДЛЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ "ГОТЕЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО"