Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичка-дипломи.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
10.09.2019
Размер:
289.28 Кб
Скачать

Сумарна оцінка екотуристичної привабливості районів Івано-Франківщини

Райони

Критерій 1

Критерій 2

Критерій 3

Критерій 4

Загальна оцінка

1

2

3

4

5

6

Богородчанський

10,4

2,6

3,5

0,4

16,9

Верховинський

7,0

8,6

2,6

5,1

23,3

Галицький

2,1

10,2

8,7

0,2

21,2

Городенківський

16,6

9,7

5,2

0,05

31,55

Продовження табл. 2.5

1

2

3

4

5

6

Долинський

18,1

5,4

0,9

0,7

25,1

Калуський

0,6

3,4

0

0,3

4,3

Формули в дипломній роботі (якщо їх більше від однієї) нумерують у межах розділу. Номер формули складається з номера розділу і порядкового номера формули в розділі, між якими ставлять крапку. Номери формул пишуть біля правого поля аркуша на рівні відповідної формули в круглих дужках, наприклад: (3.1) (перша формула третього розділу).

У випадку використання формул необхідно дотримуватися певних правил.

Найбільші, а також довгі і громіздкі формули, які мають у складі знаки суми, добутку, диференціювання, інтегрування, розміщують в окремих рядках. Це стосується також і всіх нумерованих формул. Для економії місця кілька коротких однотипних формул, відокремлених від тексту, можна подати в одному рядку, а не одну під одною. Невеликі і нескладні формули, що не мають самостійного значення, вписують всередині рядків тексту.

Пояснення значень символів і числових коефіцієнтів треба подавати безпосередньо під формулою у тій послідовності, в якій вони наведені у формулі. Значення кожного символу і числового коефіцієнта треба подавати з нового рядка. Перший рядок пояснення починають зі слова «де» без двокрапки.

Нумерувати слід лише ті формули, на які є посилання у тексті.

Порядкові номери позначають арабськими цифрами в круглих дужках біля правого поля сторінки без крапок між формулою і її номером. Номер, який не вміщується у рядку з формулою, переносять у наступний, нижче від формули. Номер формули за умов її перенесення вміщують на рівні останнього рядка. Якщо формулу взято в рамку, то номер такої формули записують ззовні рамки з правого боку навпроти основного рядка формули. Номер формули-дробу подають на рівні основної горизонтальної риски формули.

Приклад оформлення формул

(2.1)

де W - вартість турпакета для одного туриста;

С – вартість основних послуг за умовами тура;

Д – вартість додаткових послуг, включених до ваучера за бажанням туриста;

П - податки та інші види обов'язкових сплат;

Н - прибуток туроператора;

3 - знижки, що надаються туроператором туристу з окремих видів послуг турпакета;

К (+/-) - комісійна винагорода турагента, де (+) є націнкою до ціни турпакета, визначеною туроператором, а (-) означає знижку, що надається туроператором турагенту;

Ч - чисельність туристів в групі;

Р – кількість осіб, що супроводжують группу за даним маршрутом.

Додатки оформляють як продовження дипломної роботи на наступних її сторінках, розміщуючи їх у порядку появи посилань у тексті роботи. Кожний додаток повинен починатися з нової сторінки. Додаток повинен мати заголовок, надрукований угорі малими літерами, з першої великої, симетрично відносно тексту сторінки. Посередині рядка над заголовком малими літерами з першої великої друкується слово «Додаток___» і велика літера, що позначає номер додатку.

Додатки слід позначати послідовно великими літерами української абетки, за винятком літер Г, Є, І, І, Й , О, Ч, Ь, наприклад, додаток А, додаток Б. Один додаток позначається як додаток А.

Текст кожного додатка за необхідності може бути поділений на розділи й підрозділи, які нумерують у межах кожного додатка. У цьому разі перед кожним номером ставлять позначення додатка (літеру) і крапку, наприклад:

А.2 - другий розділ додатка А;

В.3.1 - перший підрозділ третього розділу додатка В.

Ілюстрації, таблиці та формули, розміщені в додатках, нумерують у межах кожного додатка, наприклад:

рис. Д.1.2 - другий рисунок першого розділу додатка Д;

(А.1) - перша формула додатка А.