Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
організація т.7.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
09.09.2019
Размер:
27.4 Кб
Скачать

Висновок

Аналізуючи вище викладений матеріал, можна зробити висновок про важливість та необхідність належного розподілу обов’язків між працівниками прокуратури. Організація роботи в органах прокуратури має вирішальне значення для удосконалення і оптимізації прокурорської діяльності, яка на сьогодні залишається досить багатогранною за обмежених штатних можливостей.

Розподіл обов’язків дає можливість чітко визначити осіб, відповідальних за конкретні напрямки прокурорської діяльності, унеможливити повторюваність та тотожність у прокурорській роботі. Тобто розподіл обов’язків є необхідною та важливою передумовою ефективного функціонування прокуратур АРК та обласного рівня.

Саме тому розподіл обов’язків як засіб організації роботи та управління в органах прокуратури потребує досить виваженого підходу зі сторони підготовки та видання наказу та розпорядження про розподіл службових обов’язків працівників прокуратури, урахування всіх моментів, які можуть впливати на належну організацію роботи у конкретній прокуратурі.