Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ISTT_Rozr_2012.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
06.09.2019
Размер:
830.46 Кб
Скачать

7 Рекомендована література Навчальна література

  1. Інформаційні системи і технології в оподаткуванні/ За заг. ред. проф. Калінеску І.Г. – С.: СНУ ім. Даля, 2011. – 478 с.

  2. Науково-практичний коментар до Податкового кодексу України. В 3 т. – К.: ДННУ «Академія фінансового управління», 2010.

  3. Бутинець Ф.Ф., Івахненков С.В., Давидюк Т.В., Шахрайчук Т.В. Інформаційні системи бухгалтерського обліку:Підручник. – Житомир: ПП"Рута", 2002. – 542 с.

  4. Маслов В.П. Інформаційні системи і технології в економіці: Навч. пос. – К.: Слово, 2007. – 263 с.

  5. Пономаренко В.С., Бутова Р.К., Журавльова І.В. Інформаційні системи і технології в економіці: Посібник. – К.: Академія, 2002. – 544 с.

  6. Сиротинська А.П., Лазаришина І.Д. Інформаційні системи підприємств малого бізнесу: Навч. посібник. – К.: Центр учбової літератури, 2008. – 263 с.

  7. Страхарчук А.Я., Страхарчук В.П. Інформаційні технології в економіці: Навч. посібник. – К.: Укоопосвіта, 1999. – 356 с.

  8. Шквір В.Д., Загородній А.Г., Височан О.С. Інформаційні системи і технології в обліку: Практикум. – К.: Знання, 2006. – 429 с.

Методична література

    1. Інформаційні системи і технології в оподаткуванні: методичні вказівки для проведення семінарських та лабораторних робіт для студ. спец. 6.030509 «Облік і аудит» / укл. Петраков Я.В. – Чернігів: ЧДТУ, 2011. – Апробація.

    2. Інформаційні системи і технології в обліку: методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для студ. спец. 6.050100 "Облік і аудит"/укл.: О.І.Волот, І.М.Гончаренко. – Чернігів: ЧДТУ, 2009. – 16 с.

Допоміжна література

  1. Податковий кодекс України.

  2. Автоматизація бухгалтерського обліку:Опорний конспект лекцій для студентів спеціалізацій 05010601 "Облік і аудит в сфері товарного обігу, 05010603 "Ревізія і контроль" усіх форм навчання / Укл. М.М.Бенько, Ч.1. – К.: ВЦ КДТЕУ, 2000. – 52 с.

Додаток а Критерії оцінювання роботи

Оцінка роботи здійснюється за 4-х бальною системою.

Оцінка “відмінно” виставляється за роботу, в якій реалізовані всі вимоги до її написання і оформлення, а в процесі захисту студент виявив уміння доповісти про її результати і захистити окремі її положення, уміння відповідати відповідно до вимог культури праці спеціаліста, вільно орієнтуватись у матеріалах роботи і пояснювати їх. Допускається максимум дві помилки в кореспонденції рахунків, у сумах, заповненні форм. Знання напам’ять кореспонденції рахунків по господарських операціях відображених у роботі обов’язкове.

Оцінка “добре” виставляється за роботу в якій реалізовані всі вимоги до її написання і оформлення. Допускається максимум три помилки в кореспонденції рахунків, у сумах, заповненні форм. При захисті студент повинен показати вміння доповісти про результати своєї роботи, і захистити окремі її положення, уміння відповідати відповідно до вимог культури праці спеціаліста, добре орієнтуватись у матеріалах роботи і пояснювати їх. Знання напам’ять кореспонденції рахунків по господарських операціях відображених у роботі обов’язкове.

Оцінка “задовільно“ виставляється за роботу, в якій реалізована значна частина вимог, що пред’являються до неї. Допускається 4-5 помилок у кореспонденції рахунків, сумах чи заповненні форм. У роботі наявні окремі неточності при заповненні первинних документів чи форм, допущені недоліки у групуванні документів. При захисті студент повинен показати вміння доповісти про основні результати роботи, і захистити окремі її положення, уміння відповідати відповідно до вимог культури праці спеціаліста, добре орієнтуватись у матеріалах роботи і пояснювати їх. Знання напам’ять кореспонденції рахунків по основних господарських операціях відображених у роботі обов’язкове.

Оцінка “незадовільно“ виставляється за роботу, в якій не реалізовані в повній мірі вимоги, що пред’являються до неї, допущено понад 5 помилок у кореспонденції рахунків, сумах чи заповненні форм. У роботі наявні неточності при заповненні первинних документів чи форм, допущені недоліки у групуванні документів. При захисті студент не показав вміння доповісти про основні результати роботи і захистити окремі її положення, відповідати відповідно до вимог культури праці спеціаліста, добре орієнтуватись у матеріалах роботи і пояснювати їх та/або не знає напам’ять кореспонденції рахунків по основних господарських операціях відображених у роботі.

Студентові, який одержав незадовільну оцінку, призначається новий термін переробки і захисту роботи.

Повторний захист проводиться лише у присутності не менше ніж двох викладачів кафедри.

Якщо єдиною формою підсумкового контролю з дисципліни “Аудит” в окремих випадках є лише захист роботи, то у процесі захисту студенту, крім конкретних питань по роботі, можуть бути додатково задані або 2 питання, або одне питання і одна задача з дисципліни, відповіді на які враховуються при виставленні остаточної оцінки.

Оцінка за розрахунково-графічну (контрольну) роботу не виставляється і зараховується як виконана при дотриманні вимог до оцінки задовільно.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]