Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
PedPraktikaStudentam.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
05.09.2019
Размер:
47.93 Кб
Скачать

Титульний аркуш (зразок)

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНИЙ ВИЩІЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

“ЗАПОРІЗЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ»

Факультет ________________________________________________________

Кафедра ____________________________________________________________________

Спеціальність ____________________________________________________

(шифр і назва)

ЗВІТ

З педагогічної практики

Студентки Третяк Олени Вікторівни, факультет психологія та педагогіка, кафедра психологія, 3 курс заочної форми навчання.

Мною була пройдена педагогічна практика в с.м.т Томаківка, ДНЗ №1. Керівником від бази практики була Некур Т.П., вихователь молодшої групи.

Основними цілями ДНЗ є забезпечення розвитку творчого потенціалу у дітей, формування загальної культури. Основні завдання діяльності учбового закладу вчення і виховання на користь особи, охорона здоров'я і створення умов для різностороннього розвитку особи, у тому числі можливості здобування додаткових знань.

За час проходження практики я познайомилась з профілем учбового закладу, його діяльністю, а також його керівниками і педагогічним колективом. Вивчила основні цілі і завдання організації учбово-виховної діяльності. Ознайомилась з основними положеннями ДНЗ. Вивчила основні прийоми організації освітнього процесу. Досліджувала рівень розвитку у дітей.

За час практики я відвідала показове заняття з розвитку зв’язного мовлення в молодшій групі. Підготувала аналіз до нього. Також провела заняття з формування елементарних математичних уявлень у дітей. На моному занятті діти активно приймали участь, зацікавлено сприймали надану мною інформацію. Спостерігаючи за дітьми я зробила висновок, що з дітьми проводилась попередня робота. Після заняття вихователь зробила деякі поправки та зауваження.

Допомогла вихователю в плануванні перспективного плану. Вивчила програму за якою працює ДНЗ. За час практики я придбала багато знань і корисної інформації, яка надалі, безумовно, мені дуже згодиться.

Керівник

від кафедри Калюжна О.М.

Керівник

від бази практики вихователь Некур Т.П.

М.П.

(печатка бази практики)

Запоріжжя

2012

“ПОГОДЖЕНО” “ЗАТВЕРДЖЕНО”

Керівник від кафедри Керівник від бази практики

____________________ ________________________

____ ________20___р. ___ _____________ 20___р.

М.П.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]