Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
48Проектний_анал_з_МВК_КР_11ЕП.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
05.09.2019
Размер:
356.86 Кб
Скачать

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

імені АЛЬФРЕДА НОБЕЛЯ

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА

Методичні вказівки

щодо виконання курсової роботи

з дисципліни “Проектний аналіз”

галузь знань 0305 – “Економіка та підприємництво”,

напрям підготовки 6.030504 – “Економіка підприємства”

Затверджено на засіданні кафедри Протокол № 5 від 14.12.2010 р.

Дніпропетровськ

2011

Методичні вказівки щодо виконання курсової роботи з дисципліни “Проектний аналіз” / С. О. Філатова, Н.І. Климович. – Дніпропетровськ: ДУЕП, 2011. – 25 с.

Укладач: С. О. Філатова, ст. викладач;

Н.І. Климович, ст. викладач.

Відповідальний за випуск: Б.І. Холод, зав. кафедри економіки підприємства, д.е.н., професор.

ЗМІСТ

  1. Мета та основні завдання курсової роботи 3

  2. Обсяг та структура курсової роботи 3

  3. Оформлення курсової роботи 3

  4. Основні етапи підготовки курсової роботи 5

  5. Вибір теми(варіанту) курсової роботи 7

  6. Послідовність виконання 7

  7. Строки виконання курсової роботи 19

  8. Захист та порядок оцінювання курсової роботи 19

  9. Орієнтовний склад тем курсової роботи 20

  10. Рекомендована література 21

  11. Додатки 23

  12. Таблиця 1 25

1. Мета і основні завдання курсової роботи

Курсова робота виконується для закріплення теоретичного матеріалу і набуття навиків його використання під час виконання практичних завдань.

Метою курсової роботи з дисципліни “Проектний аналіз” є практичне засвоєння методології практичного аналізу, послідовності розрахунку, набуття відчуття цифр, а також основних термінологічних понять методології управління проектами.

2. Обсяг та структура курсової роботи

Обсяг курсової роботи повинен складати 20 - 30 аркушів формату А - 4 (включаючи таблиці, схеми, діаграми, графіки тощо) і має наступний склад і наступний виклад матеріалів:

  1. Титульний аркуш (додаток А).

  2. Вступ.

  3. Теоретична частина.

  4. Описова частина завдання.

  5. Таблиця вихідних даних (за своїм варіантом).

  6. Розрахунки.

  7. Аналіз результатів.

  8. Використовувана література.

Результати дослідження мають бути викладені у вигляді висновків та пропозицій.

3. Оформлення курсової роботи

Курсова робота оформляється на аркушах стандартного формату (А-4) Курсова робота повинна бути виконана стилістично, орфографічно та технічно грамотно виконана і відповідати таким вимогам оформлення.

Курсова робота виконується на окремих аркушах білого паперу формату А - 4 (210 х 297 мм). Текст - надрукований з інтервалом півтора рядкових інтервали та висотою літер і цифр не менше, ніж 1,8 мм.

Текст повинен мати поля з 4-х боків аркуша: верхнє, ліве і нижнє не менше 20 мм, а праве ‑ не менше 10 мм.

Текст роботи поділяють на розділи, підрозділи, пункти, підпункти.

Розділи і підрозділи повинні мати заголовки. Пункти і підпункти можуть мати заголовки.

Заголовки структурних елементів курсової роботи і заголовки розділів слід розташовувати посередині рядка і друкувати великими літерами без крапки в кінці, не підкреслюючи.

Заголовки підрозділів, пунктів і підпунктів роботи слід починати з абзацного відступу і друкувати маленькими літерами, крім першої великої, не підкреслюючи, без крапки в кінці.

Абзацний відступ повинен бути однаковим упродовж усього тексту і дорівнювати п’яти знакам.

Якщо заголовок складається з двох і більше речень, їх розділяють крапкою.

Перенесення слів у заголовку розділу не допускається.

Має бути відстань між заголовком і подальшим чи попереднім текстом.

Не допускається розміщувати назву розділу, підрозділу, а також пункту й підпункту в нижній частині сторінки, якщо після неї не розміщено хоча б три рядки тексту.

Кожний розділ слід починати з нового аркуша (сторінки).

Сторінки нумерують арабськими цифрами, враховуючи титульну сторінку. Номер сторінки проставляють у верхньому правому куті сторінки без крапки в кінці на відстані 10 мм від верхнього краю аркуша.

Розділи повинні мати порядкову нумерацію в межах всієї роботи і позначаються арабськими цифрами, після яких ставляться крапки. Вступ, висновки і розділ “Використана література” не нумерують.

Нумерація підрозділів, пунктів, підпунктів проставляється також арабськими цифрами. Номер підпункту входить у номер пункту, номер пункту в номер підрозділу і номер підрозділу в номер розділу. Номери розділяються крапками, наприклад (1.1.; 1.2.).

Ілюстрації (креслення, рисунки, графіки, схеми, діаграми) слід розміщувати у курсовій роботі безпосередньо після тексту, де вони згадуються вперше, або на наступній сторінці. На всі ілюстрації мають бути посилання у роботі.

Ілюстрації можуть мати назву, яку розміщують під ілюстрацією.

Ілюстрація позначається словом “Рисунок ...”, яке разом з назвою ілюстрації розміщують після пояснювальних даних, наприклад, “Рисунок 3.1. Техніко-економічні показники діяльності підприємства”.

Ілюстрації слід нумерувати арабськими цифрами порядковою нумерацією в межах розділу, за винятком ілюстрацій, наведених у додатках.

Номер ілюстрації складається з номера розділу і порядкового номера ілюстрації, відокремлених крапкою.

Таблицю слід розташовувати безпосередньо після тексту, у якому вона згадується вперше, або на наступній сторінці. На всі таблиці мають бути посилання в тексті курсової роботи.

Таблиці слід нумерувати арабськими цифрами порядковою нумерацією в межах розділу, за винятком таблиць, що наводяться у додатках.

Номер таблиці складається з номера розділу і порядкового номера таблиці, відокремлених крапкою, наприклад, таблиця 2.1. ‑ другий розділ, перша таблиця

Таблиця може мати назву, яку друкують малими літерами (крім першої великої) і вміщують над таблицею. Назва має бути стислою і відбивати зміст таблиці, період часу, за який наводяться дані, а також одиниці виміру.

Заголовки граф таблиці починають з великої літери, а підзаголовки ‑ з малої, якщо вони складають одне речення з заголовком.

Підзаголовки, що мають самостійне значення, пишуть з великої літери. У кінці заголовків і підзаголовків таблиць крапки не ставлять. Заголовки і підзаголовки граф указують в однині.

Таблиці, діаграми, схеми, графіки тощо мають бути виконані відповідно до діючих стандартів.

Курсова робота повинна бути зброшурована, текст надрукований. Курсова робота виконується відповідно до цих методичних вказівок, інакше вона не буде допущена до захисту, незалежно від її змісту.