Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Робоча прграма(банк).doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
02.09.2019
Размер:
112.64 Кб
Скачать

Міністерство освіти і науки україни

Київський національний торговельно-економічний університет

Коломийський економіко-правовий коледж

Затверджую:

Заступник директора

з практичного навчання

Демидюк О.М.

___”___2012р.

Робоча програма

з виробничої практики

Коломия 2012

Укладачі: Р.В. Дідик, викладач економічних дисциплін

Робочу програму розглянуто і схвалено на засіданні циклової комісії з бухгалтерського обліку ___ _____ 2005р., протокол №___.

Вступ

Ефективне функціонування економіки країни значною мірою визначається рівнем розвитку банківської системи. В розвинутих країнах банківська система являє собою результат тривалого і складного історичного розвитку в умовах ринкової економіки. Вітчизняна ситуація з трансформацією економіки від планово-адміністративної системи управління до ринкової відбулися за історично короткий період часу, що спонукало до швидкого розвитку банківської системи. Тому сьогодні в Україні завершується формування сучасної банківської системи європейського типу. В контексті таких динамічних подій система освіти повинна своєчасно реагувати на всі зміни, що відбуваються в цій сфері.

Практика студентів є невід'ємною складовою частиною процесу підготовки спеціалістів у навчальних закладах і проводиться в банківських установах. Студенти можуть самостійно вибирати місце проходження практики.

Тривалість і терміни практики визначаються навчальним планом. З базами практики завчасно укладаються договори на проведення практики за встановленою формою.

Ця програма є навчально-методичним документом, який визначає зміст, мету і порядок проходження практики на підприємствах і установах із спеціальності 5.050105 “Банківська справа”.

У процесі проходження практики студенти ведуть щоденники, а в кінці практики оформляються письмові звіти.

  1. Мета практики

Метою практики є формування у студентів на базі знань, що набуті у вищому навчальному закладі, професійних умінь і навичок щодо прийняття самостійних рішень під час професійної діяльності в реальних умовах; поглиблення та закріплення у них теоретичних знань перш за все з предметів “Кредитування і розрахунки”, “Бухгалтерський облік в банках”, “Касові операції ”, “Банківська звітність”, “Банківське право”, “Інвестиційні операції банків з ЦП”; опанування студентами сучасними прийомами, методами та знаряддями праці в галузі їх майбутньої професії; виховання потреби систематично поновлювати свої знання та творчо їх застосовувати у практичній діяльності.

Практична підготовка студентів передбачає безперервність та послідовність отримання потрібного обсягу практичних знань і умінь відповідно до кваліфікаційного рівня – молодший спеціаліст.