Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Дневник на предприятия.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
01.09.2019
Размер:
97.79 Кб
Скачать

1. Основні положення практики

1.1. Студент до відбуття на практику, повинен:

  • отримати інструктаж керівника практики від випускаючої кафедри;

  • оформити щоденник (посвідчення про відрядження);

  • отримати індивідуальні завдання;

  • два примірники календарного графіка проходження практики (один — для студентів і один — для керівника практики від підприємства);

  • направлення на практику;

  • програму практики.

1.2. Студент, прибувши на підприємство, повинен подати керівникові від підприємства направлення, щоденник, пройти інструктаж з техніки безпеки й пожежної профілактики, ознайомитися з робочим місцем, правилами експлуатації устаткування та уточнити план про­ходження практики.

1.3. Під час проходження практики студент зобов'язаний суворо додержуватись правил внутрішнього розпорядку підприємства.

1.4. Тривалість робочого часу студентів під час проходження практики регламентується «Кодексом законів про працю України» та іншими законодавчими актами, що встановлюють соціально-трудові відносини, і становить для студентів віком від 16 до 18 років – 36 годин на тиждень, від 18 років і старше – не більше 40 годин на тиждень.

1.5. Звіт про практику студент складає відповідно до календар­ного графіка проходження практики й додаткових вказівок керів­ників практики від вузу й від підприємства.

1.6. Звіт з практики захищається студентом (з диференційованою оцінкою) в комісії, призначеній завідувачем кафедри. До складу комісії входять керівники практики від вищого навчального закладу і за можливості, від баз практики, викладачі кафедри, які викладали практикантам спеціальні дисципліни.

1.7. Виробнича практика студента оцінюється за чотирибаль­ною системою й враховується при призначенні стипендії нарівні з іншими дисциплінами навчального плану.

1.8. Студенту, який не виконав програму практики без поважних причин, може бути надано право проходження практики повторно. Студент, який востаннє отримав негативну оцінку по практиці в комісії, відраховується з вищого навчального закладу.

3

  1. Календарний графік проходження практики

п/п

Назви робіт

Тижні проходження практики

Примітки про виконання

1

2

3

4

Підписи керівників практики

від ВНЗ _________________ від підприємства _________________

4