Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
мЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КП.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
31.08.2019
Размер:
672.26 Кб
Скачать

2. Конструкторська частина

2.1. Характеристика, будова і принцип роботи конструкції ______________________________ _______________________________________________________________________

2.2. Розрахунок (деталі на міцність, діаметру силового циліндру и т.д.) ___________________

_______________________________________________________________________

2.3. Техніка безпеки при використанні стенда (пристосування)

Список літератури

Зміст

Г Р А Ф I Ч Н А Ч А С Т И Н А

1. Планування відділення - а2 - а1

2. Креслення пристосування (стенда) - а2 - а1 спеціальне завдання

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Результати розрахунків рекомендується представляти в табличній формі, а в тексті записки привести формули і приклади розрахунків. При заповненні таблиць дрібні значення необхідно округлювати до цілих. В пояснювальній записці таких пояснень давати не треба, а в заголовках таблиць і розрахунків слід уникати таких слів як : приймаю, визначаю, розраховую.

В склад графічної частини може входити :

  1. Річний план і місячний план-графік ТО і ремонтів машин.

  2. План зони, дільниці, пересувної майстерні.

  3. Технологічна карта на ТО машини, агрегату, вузла, системи.

  4. Пристрій для виконання ТО і ремонту.

Вказаний склад курсового проекту являється прикладом. По узгодженню з викладачем, студент може розробити інші питання пов’язані з технічною експлуатацією машині реконструкцією діючих підприємств.

Похідні дані для розрахунків приймаються із завдання, виданого викладачем. При виконанні роботи студент повинен показати вміння правильно користуватися довідниковою та технічною літературою, нормативною документацією. Розрахунки та прийняті рішення повинні відповідати сучасним технологіям та передовим досягненням науки і техніки.

Закінчені курсові проекти перевіряються викладачем і з його вказівками повертаються студентам для доопрацювання і виправлення. Курсові проекти приймаються в порядку відкритого захисту чи співбесіди. Оцінка виставляється на титульному листі. Курсові проекти приймаються до екзамену з предмету “Експлуатація та технічне обслуговування дорожніх машин та обладнання машин”.

вступ

В цій частині курсового проекту описується основні перспективи розвитку будівництва в Україні різних будівельних об’єктів та споруд, на яких зайнятий великий парк дорожньо-будівельних машин, які потребують своєчасного обслуговування та ремонту. Потрібно описати що входить до складу технічної експлуатації, яким методом обслуговування користуються при виконанні технічного обслуговування та ремонту на підприємстві на який базується курсовий проект. Задачі що ставляться перед студентом при виконанні курсового проекту та методи їх вирішення при розв’язанні поставленої задачі.