Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Опорядження поверхонь декоративними полімер – ц...doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
29.08.2019
Размер:
81.41 Кб
Скачать

Структурна штукатурка «Діамант»

Структурна штукатурка Діамант використовується для нанесення поверх бетону, цементних, вапняно-цементних, гіпсових штукатурок, гіпсокартонних панелей, дерев'яних підстав. Роботи проводять в наступному порядку:

• на поверхню попередньо наносять штукатурну грунтовку Пуцгрунт або мінеральну штукатурну грунтовку Пуцгрунт-Мінерал;

• потім крейдовані і піщані підоснови попередньо зміцнюють глибокої грунтовкою тіфенгрунт;

• водостійкі барвисті покриття і пил видаляють, зміцнюючи поверхню штукатурною грунтовкою. Після висихання штукатурку можна покрити мінеральною, дисперсійно-силікатною або дисперсійною фарбою. Товщина шару до 3 мм. Термін використання готового розчину 1,5 год. Час висихання 7 діб.

Байрамікс - це матеріал на основі забарвленої мармурової або гранітної крихти та акрилового пов'язує. Поверхню під нанесення цього матеріалу потрібно пошпаклювати і загрунтувати акриловою або водно-дисперсійною фарбою. Час висихання при температурі 20 ° С - 24 години.

Сануюча штукатурка «Грюндбанд»

Кнауф Грюнбанд - штукатурка з теплоізоляційними властивостями для фасадів при роботах в приміщенні і на відкритому повітрі. Кнауф Грюнбанд використовується під час оштукатурювання стін, фасадів, стель, приміщень з підвищеною вологістю, цегли, бетону, газобетону, пінобетону, керамзитобетону. Цементна штукатурка Knauf Грюнбанд відмінно підходить перед укладанням плитки, фарбуванням, декоративною штукатуркою.  Кнауф Грюнбанд - суха штукатурна суміш на основі цементу з легким заповнювачем і спеціальними добавками. Має високу тріщиностійкість і теплоізолюючу здатність. Переваги теплоізоляційної штукатурки Грюнбанд - простота нанесення, пропускає пар, не відклеюється, відмінно зберігає тепло, забезпечує довгий термін експлуатації при змінах температури. В процесі роботи дозволяється використовувати спеціалізовані насоси для штукатурення.

Характеристики штукатурки

  • Бренд: Кнауф;

  • Серія: Грюнбанд;

  • Підсерія: Фасадна тріщиностійка;

  • Упаковка: 1 шт.;

  • Призначення: універсальна;

  • Тип: мінеральна;

  • Виробник: Knauf, Ипхофен Німеччина;

  • Вид: суха;

  • В`яжуче: гіпс;

  • Фасування: 25 кг;

  • Застосування: внутрішнє;

  • Використання: кг/кв. м: 8,5;

  • Упаковка: мішок;

  • Основа, властивості, склад, нанесення, покриття: уточнюйте у менеджера.

Призначена для оштукатурювання поверхонь стін з теплоізоляційною кам'яною і цегляною кладкою (газо-і пінобетон), а також звичайних підстав з керамічної і силікатної цегли, бетону і т.д., під подальше нанесення на них декоративних покриттів (декоративної штукатурки, наприклад, Кнауф Діамант , облицювальної плитки і т.п.).

Легко наноситься, паропроникна, не розтріскується, посилює теплоізоляційні властивості стін, забезпечує тривалий захист фасадів від атмосферних впливів. Можна наносити вручну і за допомогою штукатурних машин, наприклад, фірми ПФТ, обладнаних шнековою парою Д6-3. Продукт випускається з постійним внутрішнім і незалежним (сертифікація ГОСТ Р) контролем.

Робочі поверхні з навітряної сторони захистити від дощу, при сонячній і дуже теплій погоді, нанесену штукатурку закрити брезентом, плівкою і т.п., до висихання. Щоб уникнути забруднення, суміжні будівельні елементи з натурального дерева, скла, алюмінію, природного каменю, поверхня підлоги накрити або обклеїти водонепроникними покриттями.

Суміш упаковується в паперові мішки по 25 кг, на піддоні - 30 мішків. Продукт може відвантажуватися в контейнери-силосу або м'які ПОЛІМЕРКОНТЕЙНЕР «Біг-Бег» покупця. Мішки з сумішшю зберігати в сухих приміщеннях на дерев'яних піддонах. Матеріал з пошкоджених мішків пересипати в цілі і використовувати в першу чергу. Термін зберігання в непошкодженій упаковці складає 12 місяців.

Витрата сухої суміші Кнауф Грюнбанд для оштукатурювання 1 м ² поверхні товщиною 10 мм - близько 12 кг / м ². Одного мішка (25 кг) досить для штукатурення близько 2,1 м ². Наявність легкого заповнювача в штукатурці Кнауф Грюнбанд збільшує вихід розчину і площа штукатурення в 1,5-2 рази в порівнянні зі звичайними сумішами.