Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
sotsialna_psikhologiya_-_programa.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
29.08.2019
Размер:
257.54 Кб
Скачать

V. Контроль та критерії оцінювання знань студентів

Згідно з діючою в університеті системою комплексної діагностики знань студентів, з метою стимулювання та підтримки мотивації навчання, оцінка знань студентів здійснюється за 100 – бальною шкалою.

Форми контролю знань студентів:

- поточний;

- підсумковий.

Студент, який з певних обставин не отримав необхідної кількості балів з будь-якої теми, має можливість самостійно її опрацювати та пройти індивідуальний поточний контроль знань з цієї теми.

Максимальна сума балів поточного контролю, яку може набрати студент при вивченні дисципліни «Основи наукових досліджень» – 65 балів.

Вивчення дисципліни передбачає:

Аудиторну роботу:

- доповідь на семінарських заняттях - 5 балів;

- тестування з певної теми – 5 балів.

Самостійну індивідуальну навчально-дослідницьку роботу:

  • лист спостереження - 5 балів;

  • соціометричне дослідження – 7 балів;

  • есе - 5 балів;

Самостійну групову (або індивідуальна) роботу – створення та захист проекту – 7 балів.

До іспиту кожний студент має підготувати власне портфоліо («портфель досягнень та здобутків з опрацьованої дисципліни»), що містить усі його робочі матеріали, самостійні навчально-дослідницькі, творчі роботи (тези доповідей на семінарах – реферативних повідомлень, анкету, лист спостереження, соціометричне дослідження, есе, проекти тощо), а також звіт про вивчення дисципліни (самооцінка власних результатів навчання – знання, вміння, відношення, пропозиції).

за

системою КНТЕУ

за

шкалою ECTS

за

національ-

ною

системою

Визначення

90-100

А

зараховано

ПСтудент повно та ґрунтовно засвоїв всі теми навчальної програми, вміє вільно та самостійно викласти зміст всіх питань навчальної дисципліни, робити висновки, розуміє її значення для своєї професійної підготовки, повністю виконав всі завдання модульного контролю, грамотно виконав індивідуальну творчу роботу. Брав участь в олімпіадах, конкурсах, конференціях.

82-89

В

зараховано

НСтудент недостатньо повно та ґрунтовно засвоїв окремі питання навчальної програми. Вміє самостійно викласти зміст основних питань навчальної дисципліни, виконав всі завдання модульного контролю, виконав індивідуальну творчу роботу з певними неточностями.

75-81

С

зараховано

НСтудент недостатньо повно та ґрунтовно засвоїв деякі теми навчальної програми, не вміє достатньо самостійно викласти зміст деяких питань навчальної дисципліни, окремі завдання модульного контролю виконав не повністю, при виконанні індивідуальної творчої роботи допустив помилки.

69-74

D

зараховано

ЗСтудент засвоїв лише окремі теми навчальної програми. Не вміє вільно самостійно викласти зміст основних питань навчальної дисципліни, окремі завдання модульного контролю не виконав, індивідуальну творчу роботу виконав з серйозними недоліками.

60-68

E

зараховано

ЗСтудент засвоїв лише окремі питання навчальної програми. Не вміє достатньо самостійно викласти зміст навчальної дисципліни, виконав лише окремі завдання модульного контролю, індивідуальну творчу роботу виконав з численими грубими помилками.

35-59

Fx

незараховано

НСтудент не засвоїв більшості тем навчальної програми, не вміє викласти зміст більшості основних питань навчальної дисципліни, не виконав більшості завдань модульного контролю, не виконав індивідуальну творчу роботу.

1-34

F

незараховано

НСтудент не засвоїв навчальної програми, не вміє викласти зміст навчальної дисципліни, не виконав модульного контролю, не виконав індивідуальну творчу роботу.

В разі незадоволення підсумковим балом студент має право на підставі заяви складати залік для підвищення своєї оцінки.

Якщо протягом триместру студент отримав менш, ніж 60 балів, він повинен самостійно вивчити передбачені програмою теми, навчально-методичну літературу та скласти залік.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]