Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ВИМОГИ ДО НАПИСАННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ МАГІСТЕРСЬКОЇ...doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
28.08.2019
Размер:
89.09 Кб
Скачать

Вимоги до аналітичного розділу (25-30стор.)

У даному розділі необхідно ґрунтовно проаналізувати фактичний стан досліджуваної проблеми на матеріалах обраної організації (бази практики).

Розділ повинен бути максимально насиченим факторологічною інформацією (таблиці, графіки, діаграми, схеми), яка відображає як результати діяльності організації за останні 3-5 років, так і характеризує середовище діяльності компанії, його зміни та розвиток.

Слід чітко розмежувати джерела походження використаної при аналізі інформації: що запозичене з літератури, що одержано з документів організації, а які дані здобуті шляхом власних спостережень, експериментів, розрахунків, соціологічних опитувань тощо.

На основі вивчення, обробки та узагальнення аналітичних матеріалів потрібно виявити вплив позитивних і негативних чинників, установити причини недоліків, оцінити можливості підприємства (організації) щодо підвищення ефективного розвитку тих чи інших напрямків міжнародної економічної діяльності.

Розділ завершується оцінкою одержаних результатів.

Наприклад: тема попередня.

РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ МІЖНАРОДНИХ КОМУНІКАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ ТОВ «ІІІ»

2.1 Загальна характеристика зовнішньоекономічної діяльності ТОВ «ІІІ»

2.2 Аналіз особливостей та основних складових системи комунікацій підприємства на зовнішніх ринках

2.3 Практика управління міжнародним переговорним процесом в ТОВ «ІІІ»

Вимоги до конструктивного розділу (25-30 стор.)

Конструктивний розділ МДР має містити обґрунтовані пропозиції студента, спрямовані на досягнення мети, визначеної у вступі. Характер і зміст заходів, що пропонуються, повинні базуватися на аналізі, проведеному в другому розділі МДР. Увагу слід акцентувати на обґрунтуванні конкретних пропозицій щодо прийняття стратегічних управлінських рішень, які спрямовані на розвиток нових і підвищення ефективності діючих форм і методів міжнародної діяльності досліджуваного об’єкта. Невід’ємною частиною обґрунтування пропонованих студентом заходів має бути розрахунок економічної ефективності.

Наприклад: тема попередня.

РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ КОМУНІКАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ ТОВ «ІІІ» НА ЗОВНІШНІХ РИНКАХ

3.1 Обгрунтування оптимальної програми комунікацій ТОВ «ІІІ» на зовнішніх ринках

3.2 Шляхи підвищення ефективності планування та організації зовнішньоекономічних переговорів ТОВ «ІІІ»

Вимоги до висновків (5-7 стор.)

Висновки є завершальною частиною МДР. Мають містити стислий виклад актуальності теми, зроблених оцінок та узагальнень під час аналізу, практичні рекомендації автора з вирішення поставлених у вступі завдань та визначення економічної ефективності наданих пропозицій.

Текст

Текст виконується літературною українською мовою на комп’ютері, на листах білого паперу формату А4 з однієї сторони листа. Робота друкується в Word for Windows, розміри полів: верхнє і нижнє – 20 мм, праве – 10 мм, ліве – 25 мм. Тип шрифту - Times New Roman, розмір шрифту 14 , міжрядковий інтервал – 1,5. Номер сторінки – внизу, по центру сторінки.

У змісті зазначають початкові сторінки кожного розділу і параграфа. Назви розділів і параграфів у змісті та тексті мають бути однаковими. Реферат, відгук наукового керівника і зовнішню рецензію не нумерують. Вступ нумерують з 3 сторінки.

Вступ, кожний розділ, висновки і список літератури починаються з нової сторінки, а наступний підрозділ – одразу після закінчення попереднього. Розділи, підрозділи, пункти й підпункти слід нумерувати арабськими цифрами та друкувати з абзацним відступом. Розділи повинні мати порядкову нумерацію в межах усього тексту за винятком додатків (1, 2, 3). Номер підрозділу (пункту параграфа) включає номер розділу та порядковий номер підрозділу (пункту параграфа), відокремлені крапкою (1.1, 1.2, …). Після номера розділу, підрозділу, пункту та підпункту в тексті роботи крапку не ставлять.