Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Реклама 13, 14, 28.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
24.08.2019
Размер:
37.67 Кб
Скачать
  1. Запропонуйте власний варіант реклами по телебаченню про набір слухачів на підготовчі курси біеу вмуРоЛ Україна

Сюжет для рекламного ролика про набір слухачів на підготовчі курси БІЕУ ВМУРоЛ Україна я б зробила візуально цікавим, в молодіжному стилі, адже глядачі в першу чергу запам’ятовують те, що вони бачать, а не чують!

В даний ролик я б включила такі елементи як: інтерв’ю з найкращими студентами, показала б художні гуртки, клуби за інтересами, продемонструвала цікаві фотокартки з життя студентів та університету, які б повно показали студентське життя саме в нашому університеті.

Текст в рекламі виглядав би так: «БІЕУ ВМУРоЛ Україна – єдиний в Україні фаховий навчальний заклад, який готує та випускає справжніх фахівців. Вступивши до нашого університету, маєте змогу обрати форму навчання та отримати ступінь: молодшого спеціаліста, бакалавра, спеціаліста, магістра. Навчальний процес налагоджений таким чином, що дозволяє на останніх курсах навчання з легкістю знайти роботу за фахом як в Україні, так і за її межами. При інституті працює факультет довузівської підготовки. Для отримання повної та детальної інформації про термін, умови подачі документів та час проведення підготовчих курсів звертайтеся за телефонами……..НЕ ВТРАТЬ СВІЙ ШАНС ПОТРАПИТИ В ЕЛІТУ!»

9