Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Заг-практика (укр)+.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
24.08.2019
Размер:
354.82 Кб
Скачать

5. Оформлення звіту з практики

При оформленні звіту про проходження практики студенту необхідно дотримувати відповідних вимог щодо змісту, параметрів паперу і друку тексту, оформленню структурних елементів роботи, таблиць, графіків, а також правил нумерації та брошурці роботи.

Звіт про проходження практики складається з двох частин: текстової частини та додатків.

Текстова частина має бути написана (власноручно або надрукована) на одній стороні стандартного листа білого папера формату А4 (210х297 мм), який має поля: ліве – 30 мм, праве – 15 мм, верхнє – 20 мм, нижнє – 20 мм.

Набираючи текст, використовують параметри:

  • тип шрифту – «Times New Roman»;

  • розмір шрифту – 14;

  • колір шрифту – чорний;

  • міжрядковий інтервал – 1,5;

  • вирівнювання – за шириною;

  • відступ першого рядка (абзац) – 1 см.

  • шрифт основного тексту роботи оформляється навертанням “Звичайний”, а заголовки – “Напівжирним”.

Обсяг звіту повинен складати не менш 30 – 40 сторінок.

Звіт відкривається титульним аркушем на українській мові. Зразок виконання титульного листка наведений у додатку 1. Наступний лист – характеристика, яка пишеться керівником від підприємства, організації чи установи, де студент проходив практику. Третій лист - це зміст звіту, у якому відображається перелік розділів та питань, вивчених у період проходження практики. Титульний лист та структура календарного плану щоденника наведені у додатку 2 та 3.

У текстовій частині студент повинен давати відповіді на питання, поставлені програмою практики, використовуючи цифрові дані. При цьому необхідно у текстовій частині робити посилання на додатки до звіту.

Первинні документи, облікові регістри, договори, аудиторські висновки, фінансова звітність і інші матеріали оформляються додатками. Додатки оформляються на окремих аркушах, причому кожний з них повинен мати свій тематичний заголовок і в правому верхньому куті напис «Додаток» із указівкою лише його порядкового номера (якщо додатків декілька), але без символу «№», наприклад: «Додаток 1» і т.д. Якщо додаток об'ємний і вимагає переносу на наступні сторінки, то на них проставляється напис «Продовження додатка 1». При цьому додатки нумеруються в порядку їхнього згадування в тексті дипломної роботи. Додатки розміщують після текстової частини.

Виконану роботу студент зобов'язаний зброшурувати в наступній послідовності:

  • титульний аркуш;

  • зміст;

  • текстова частина

  • додатки.

Перед брошуруванням звіту необхідно виконати нумерацію сторінок. Нумерація починається з титульного листка. Наступним (другим) листом є «Зміст». Номера сторінок на титульних листах і листі змісту не проставляються. На всіх наступних сторінках звіту (крім додатків) порядковий номер сторінки проставляється посередині верхнього поля. Сторінки додатків не нумеруються. Нумерація здійснюється арабськими цифрами, без повторів, пропусків або буквених додатків.

Звіт з практики разом з щоденником повинні бути представлені на кафедру протягом тижня з моменту закінчення проходження практики. Після перевірки та рецензування керівником практики від академії звіт приймається до захисту.

Додаток 1

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ