Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metodichka_pereddiplomna.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
21.08.2019
Размер:
173.57 Кб
Скачать

4 Вимоги до звітності та підведення підсумків практики

В процесі проходження практики студенти складають звіт про переддипломну практику. Для узагальнення матеріалів, зібраних під час практики і підготовки звіту, студентам в кінці практики відводиться 2 дні.

Основними критеріями при складанні звіту повинні бути програма та календарно-тематичний план.

Звіт складається з двох частин: текстової та документальної (додатки).

Текстова частина звіту повинна бути розділена з виділенням окремих питань плану. В цій частині студент дає коротку характеристику поставленого завдання і описує виконану ним роботу (пов'язуючи текстову частину з документами, які приводяться в додатках до звіту).

У текстовій частині звіту не повинно бути дослівного переписування нормативно-звітних матеріалів, а в документальній частині звіту (в додатках) не допускається наявності незаповнених бланків відповідної документації.

Складений студентом звіт повинен містити:

- титульний аркуш (додаток А) завірений печаткою від підприємства (установи, організації);

  • зміст;

  • вступ;

- основна частина згідно робочої програми;

- висновки студента щодо проходження практики та висвітлених у звіті питань;

- список використаних джерел;

- додатки.

У додатках до звіту про проходження практики необхідно обов’язково подати копії звітної документації підприємства (зокрема, форму №1 та форму №2) за аналізований період. Оскільки програмою передбачено збір вихідних фактичних даних для дипломної роботи, то необхідно представити всі ці зібрані матеріали.

Звіт оформляється згідно встановленого стандарту обсягом 30-35 друкованих аркушів. Звіт перевіряється і затверджується керівниками практик від підприємства і навчального закладу.

Складений студентом звіт повинен мати наскрізну нумерацію сторінок. Аркуші звіту повинні бути зшиті.

До звіту додається заповнений та завірений щоденник практики, в якому наводиться:

- відгук керівника практики від підприємства (установи, організації) на роботу студента-практиканта, завірений печаткою;

- календарно-тематичний план проходження переддипломної виробничої практики, підписаний керівниками практики;

- зауваження і побажання керівників установи по питаннях проходження практики, теоретичній підготовці з метою покращення підготовки майбутніх спеціалістів.

Після закінчення переддипломної практики організується захист звітів про її проходження. Захист звіту відбувається індивідуально кожним студентом перед комісією, призначеною завідувачем кафедри „Фінанси”, протягом 10 днів після закінчення переддипломної практики. Звіти зберігаються на кафедрі наступний навчальний рік, і студент, який написав його, має право ним користуватись.

Результати захисту відображаються в екзаменаційних відомостях, які завіряються підписами членів комісії. За результатами захисту виставляються оцінки "відмінно", "добре", "задовільно", "незадовільно" та вказується кількість балів відповідно до рейтингової системи. Результати захисту звітів з практики проставляються в заліковій книжці.

У випадку невиконання студентом програми практики, отримання незадовільного відгуку на базі практики, неякісного оформлення звіту, несвоєчасного його представлення, незадовільної оцінки за результататами захисту кафедрою вирішується питання про повторне проходження студентом переддипломної практики в наступному році або приймається рішення про відрахування з навчального закладу.

Результати переддипломної практики повинні обговорюватись на засіданнях кафедри, вчених рад факультету і ВНЗ, на навчально-методичних конференціях.

Додаток А

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]