Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
загальний звіт.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
19.08.2019
Размер:
38.23 Кб
Скачать

Висновок

Таким чином, за час практики я отримав неоціненні знання та практичні навички з методики викладання історичних дисциплін, особливостей їх використання в дитячому колективі. Випробував на практиці різні прийоми, способи, методи роботи, виробив свій стиль викладання окремих тем. Отримав практичні настанови та поради від вчителів історії.

Під час проходження практики я спробував себе в ролі класного керівника, вчителя правознавства та історії. Проводячи уроки я намагався використовувати методичні поради керівників практики. На уроках я використовував різні засоби наочності та допоміжний матеріал.

Під час практики я мав можливість набути досвіду роботи з дітьми, побачив як вчителі застосовують на уроках різні методи навчання. У свою чергу від вчителів я отримав багато корисних порад та рекомендацій.

Дякуючи педпрактиці я зрозумів мету, завдання, суть педагогічної діяльності, важливість роботи вчителя, його вплив на формування особистості дитини. Особливо важливим для мене є те, що я бралв участь у вирішення різних педагогічних ситуацій, завдяки яким є здобув вже певний педагогічний досвід.

Як на мене педагогічна практика є гарним досвідом роботи для кожного студента. Особливих проблем за період проходження мною практики не було. Ми завжди разом з учнями і класним керівником вирішували усі питання і намагалися спокійно розв’язувати будь-які нестандартні ситуації.