Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
2 екземпляра.docx
Скачиваний:
0
Добавлен:
19.08.2019
Размер:
22.41 Кб
Скачать

The Realists (1800 - 1899)

This is a group of international artists in Paris which begin to devise new methods of pictorial representation. They are focused on scientific concepts of vision and the study of optical effects of light. The Realists express both a taste for democracy and rejection of the inherent old artistic tradition. The Realists felt that painters should work from the life round them. Indisputable honest, the Realists desecrated rules of artistic propriety with their new realistic portrayals of modern life. Artists: Marie Rosalie Bonheur, John Singleton Copley, Gustave Courbet, Honorй Daumier, Hilaire Germain Edgar Degas, Thomas Eakins, Ignace Henri Theodore Fantin-Latour, Wilhelm Leibl, Edouard Manet.

Barbizon School (1840s - 1850s)

Barbizon School was a group of French landscape artists one of first formed outside the Academy. They were named after the Forest of Fonteblau near the village of Barbizon where they got away from the revolutionary Paris to produce their art. They attempted to paint nature directly; Constable who pioneered in making landscape painting a faithful depiction of nature was their model.

The Barbizon painters helped establish landscape and motif of country life as vital subjects for French artists. They also cherished an interest in visible reality, which became increasingly important to the later artistic styles. Artists in the group: Camille Corot, Charles-Franзois Daubigny, Jean-Franзois Millet, Pierre-Etienne-Thйodore Rousseau.

The Pre-Raphaelite Brotherhood (1848 - late 19th Century)

In 1848 a group of English painters, poets and critics formed the Pre-Raphaelite Brotherhood to reform art by rejecting practices of contemporary academic British Art. They have been considered the first avant-garde movement in art. They accepted the doctrine of imitation of nature, as central purpose of art. Instead of the Raphaelesque conventions taught at the Royal Academy, their central doctrine was that artists should seek to represent the natural world. They believed that the only great art was before high renaissance, before Raphael. He was representative of the time when painters would scarify the reality of the subject to their own ideals of beauty and morality. The Pre-Raphaelite Brothers condemned this art of idealization, and promoted works based on real landscapes and models, and paid intense attention to accuracy of detail and color. They advocated as well a moral approach to art, in keeping with a long British tradition established by Hogarth. The combination of didacticism and realism characterized the first phase of the movement. The landscape compositions were painted outdoors, what was an innovative approach at the time.

The interest in the Middle Ages inaugurated the second, unofficial phase of Pre-Raphaelitism. Their subject matters were from medieval tales, bible stories, classical mythology, and nature. With technique of bright colors on a white background, they achieved great depth and brilliance. However, we can see now the curve from their immature rebelliousness, through the realistic painting of detail without idealization, to works of art that are finally more surreal than real. Their work cannot be realistic with the mythological matter and medieval tales that they chose - they can only be envisioned in the mind and do not exist outside of there. So they ended up closer to some other art rebellions - -Symbolists.

РЕАЛІЗМ

Він з'явився в Європі в 30-х років. Перш за все у Франції. В цей час у літньої роботи Стендаль (Анрі Марі Бейль). За 30 років, Стендаль писав романи, "Червоне і чорне", "Parmskaya обитель", "Червоне або біле" (не закінчений). Одночасно з Стендаля у Франції Бальзака і Проспера мера.

В англійській мові реалізму був Чарльз Dykkens. Літературна кар'єра розпочалася з серії статей. Він був репортером, що osvytsya парламенту. "Передсмертна записка Pykvykskoho клуб", "Olyver Твіст", "Життя і пригоди Ніколаса Нікльбі"

Література

У широкому сенсі як "точне уявлення про реальність", був заснований на догматі "об'єктивна реальність", і була спрямована на показ кожен день, щоденний діяльності і життя, в першу чергу серед середніх і нижчих класів суспільства, без романтичної ідеалізації та драматизації.

У той час як попередні епохи романтизму була також реакція на значення промислової революції, реалізм в свою чергу, реакція на романтизм, і з цієї причини він також часто принизливо називають "традиційними", "буржуазний реалізм". Деякі автори вікторіанської літератури, вироблених роботах реалізм [правити] жорсткості, конвенцій та інших обмежень "буржуазного реалізму", запропоновано, в свою чергу повстання пізніше позначені як модернізм,. Починаючи приблизно з 1900 року, рушійні мотиви модерністської літератури була критика 19-го століття буржуазного суспільного зору порядку і миру, яке було протиставити antirationalist, antirealist і антибуржуазний програми.

Кіно

Італійський неореалізм був кінематографічного руху з елементами реалізму, яка розвивалася в післявоєнні Італії. Відомі неореалісти включені Вітторіо Де Сіка, Лукіно Вісконті та Роберто Росселліні.

Образотворче мистецтво

Загалом, реалісти надавати повсякденних характерів, ситуацій, дилем, та об'єктів, все в "справжню атмосферу життя» способом. Реалісти, як правило, відмовитися від театральної драми, високі теми і класичні форми мистецтва на користь звичайним темам. Цей термін застосовується, або використовувати в якості назви для різних напрямків мистецтва або інші групи художників в історії мистецтва.

У другій половині 19 століття був названий позитивістським віку. Це була епоха віри у всі знання, які могли б отримати з науки і наукового об'єктивні методи, які можуть вирішити всі проблеми людини.

В образотворчому мистецтві цього духу є найбільш очевидним в широкому відмову від романтичного суб'єктивізму і уяву на користь реалізму - точний і, мабуть, об'єктивного опису звичайних, спостережуваний світ, зміна особливо помітно в живопису. Позитивістського мислення проявляється в повний спектр мистецьких подій після 1850 року - з введенням реалістичні елементи в академічному мистецтві, з упором на явище світла, у розвиток фотографії та застосування нових технологій в архітектурі і конструкції.

Реалізм ставить мета не імітують минуле художніх досягнень, але правдиві й точні зображення моделі, що природа і сучасні пропозицію життя художника. Штучність як класицизм і романтизм в академічне мистецтво було одноголосно відкинуто, і необхідність впровадження сучасного мистецтва виявив сильну підтримку. Нова ідея в тому, що звичайні люди і повсякденної діяльності гідні теми для мистецтва. Художники - реалісти намагалися зобразити життя, мабуть, проблеми, звичаї і звички середнього і нижчого класів, вилучень, звичайних, скромних, і без прикрас. Вони поставили перед собою свідомо, щоб відтворити все, щоб цей момент ігнорують аспекти сучасного життя людини і суспільства - його психічне ставлення, фізичні параметри та матеріальні умови.

Реалізм у Франції з'являється після революції 1848 року. У Франції вона виражає смак до демократії. У той же час в Англії художники - реалісти прийшли перед публікою з реакцією проти матеріалізму і вікторіанської конвенцій в Королівській Академії в Лондоні.

Незважаючи на соціальний реалізм нахили не виробляє новий стиль в архітектурі і кілька цінних sculptures.It був час впровадження нових технологій в будівництві. Революційна модульна конструкція і великих прольотів в структурний каркас, який потім може бути масового виробництва - використовувані на виставкових залів, вокзалів, використання чавуну в якості будівельного матеріалу і винаходом кручений дріт кабелю, розширену основних прольотів мостів в Європі та Сполучені Штати. Менш позитивне ставлення до технічного прогресу можна побачити перші спроби включити структурну заліза в архітектурі правильний.

Реалісти (1800 - 1899)

Це група міжнародних художників у Парижі, які починають розробку нових методів наочного подання. Вони орієнтовані на наукові концепції зору і дослідження оптичних ефектів світла. Реалісти як висловити смак до демократії і відмова від властивої старої художньої традиції. Реалісти вважають, що художники мають працювати з життя навколо них. Безперечним чесно кажучи, реалісти осквернили правила художнього пристойності з новим реалістичним зображенням сучасного життя. Виконавці: Марія Розалі Бонер, Джон Сінглтон Коплі, Гюстав Курбе, Дом'є Honorй, Ілер Жермен Едгар Дега, Томас Икинс, Ігнас Анрі Теодор Фантен-Латур, Вільгельм Лейбл, Едуарда Мане.

Барбізон школи (1840 - 1850)

Барбізон школі була група французьких художників пейзаж однією з перших, утворених за межами академії. Вони були названі в честь лісу Fonteblau недалеко від села Барбізон, де вони отримали від революційного Парижа, щоб провести їх мистецтва. Вони намагалися малювати природу безпосередньо, констебль, який вперше в прийнятті пейзажного живопису вірним зображенням природи були свої моделі.

Барбізон художників допомогли створити ландшафт і мотив життя країни як життєво важливих питань для французьких художників. Крім того, вони плекали інтерес до видимої реальності, яка стає все більш важливим пізніше художніх стилів. Художники в групі: Каміль Коро, Шарль-Франсуа Добіньї, Жан-Франсуа Мілле, П'єр-Етьєн-Thйodore Руссо.

Прерафаелітів братства (1848 - кінець 19 століття)

У 1848 році група англійських художників, поетів і критиків сформувала прерафаелітів Братство реформувати мистецтво, відкинувши практику сучасної академічної британського мистецтва. Вони були розглянуті перші авангардного руху в мистецтві. Вони прийняли доктрину наслідування природі, а головною метою мистецтва. Замість Raphaelesque конвенцій викладав у Королівській Академії, їх центральні доктрини в тому, що артисти повинні прагнути, щоб представити світу природи. Вони вважали, що тільки велике мистецтво було до Високого Відродження, до Рафаеля. Він був представником того часу, коли художники б розпушити реальності за умови їх власних ідеалів краси і моральності. Прерафаелітів братів засудили цьому мистецтву ідеалізації, і сприяли роботи, засновані на реальних ландшафтів і моделей, і заплатив пильну увагу до точності деталей і кольору. Вони виступали, а також моральний підхід до мистецтва, відповідно до давно британські традиції, встановленої Хогарт. Поєднання дидактики і реалізм характеризується на першому етапі руху. Ландшафтних композицій були написані на відкритому повітрі, що було новаторським підходом в той час.

Інтерес в середні століття відкрив другий, неофіційний етап попередньої Raphaelitism. Їх питання були предметом з середньовічної казки, біблійні історії, античної міфології, а природа. З технікою яскраві кольори на білому фоні, вони досягли великою глибиною і блиском. Тим не менш, ми бачимо в даний час крива з незрілих бунтарство, через реалістичного живопису деталей без ідеалізації, до творів мистецтва, які, нарешті, більш сюрреалістичний, ніж реальними. Їх робота не може бути реалістичним з міфологічною матерії та середньовічної історії, які вони вибрали - вони можуть бути передбачені тільки в розумі, і не існує поза там. Так вони опинилися ближче до деяких інших повстання мистецтва - символісти.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]