Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metodychka_F1_Work.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
19.08.2019
Размер:
183.3 Кб
Скачать

Міністерство освіти і науки України

Тернопільський національний економічний університет

Факультет комп’ютерних інформаційних технологій

ПРОГРАМА ТА МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

з виробничої практики для студентів спеціальності 6.091501

"Комп’ютерні системи та мережі" денної форми навчання

Кафедра інформаційно-обчислювальних систем і управління

2006

Програма та методичні вказівки з виробничої практики для студентів спеціальності 6.091501 "Комп’ютерні системи та мережі" денної форми навчання /Укл. О.П.Адамів, Н.М.Васильків, В.О. Турченко, В.С.Коваль/ Під ред. А.О.Саченка. – Тернопіль, ТНЕУ, 2006.- 15 с.

Укладачі: Адамів О.П., викладач

Васильків Н.М., ст.викладач

Турченко В.О., к.т.н., доцент

Коваль В.С., к.т.н., доцент

Відповідальний за випуск: Саченко А.О., д.т.н., професор

ЗМІСТ

  1. Загальні положення 4

  2. Мета та завдання практики 4

  3. Бази практики 5

  4. Щоденник практики 6

  5. Керівництво виробничою практикою 6

  6. Зміст та оформлення звіту про практику 7

  7. Захист звіту 8

  8. Обов’язки студента під час проходження практики 8

Додаток а. Календарний план проходження виробничої практики 9

Додаток Б. Тематика індивідуальних завдань 11

Додаток В. Структура індивідуальних завдань 12

Додаток Г. Форма титульної сторінки звіту про практику 10

Додаток Д. Зразок технічного завдання 15

1 Загальні положення

Виробнича практика для студентів спеціальності 6.091501 "Комп’ютерні системи та мережі" є невід’ємною складовою частиною процесу їх професійної підготовки і проводиться на сучасних підприємствах та організаціях, оснащених відповідним апаратним та програмним забезпеченням комп’ютерних систем та мереж. Згідно з навчальним планом спеціальності 6.091501 "Комп’ютерні системи та мережі" виробнича практика проводиться на 4 курсі терміном вісім тижнів. Виробнича практика передбачає отримання необхідного обсягу практичних знань та умінь відповідно до кваліфікаційного рівня бакалавра.

В даних методичних вказівках розглядаються загальні питання організації, проведення та контролю виробничої практики студентів спеціальності 6.091501.

2 Мета та завдання практики

Метою виробничої практики для студентів спеціальності 6.091501 є ознайомлення студентів із існуючими методиками ефективного застосування комп’ютерних та мережних технологій для вирішення задач комплексної автоматизації підприємств і установ, вивчення практичних рішень в галузі організації та побудови регіональних, корпоративних та локальних комп’ютерних мереж, розподілених комп’ютерних систем, дослідження характеристик, виконуваних функцій, етапів розробки, тестування та впровадження використовуваних на об’єктах практики універсального та спеціалізованого апаратного і програмного забезпечення комп’ютерних систем та мереж. Під час проходження виробничої практики студенти повинні виконати наступні завдання:

  • дослідити об’єкт практики, структуру та функції підрозділів об’єкту практики, їх взаємозв’язок;

  • дослідити та проаналізувати універсальне та спеціалізоване апаратне забезпечення комп’ютерних систем і мереж, які використовуються на об’єкті практики;

  • дослідити та проаналізувати універсальне та спеціалізоване програмне забезпечення комп’ютерних систем і мереж, які використовуються на об’єкті практики;

  • сформувати рекомендації щодо поліпшення існуючих на об’єкті практики технологічних процесів створення та використання комп’ютерних систем і мереж та їх програмного забезпечення (підвищення продуктивності та швидкодії, оптимізація комп’ютерних ресурсів, нові методи розробки, тестування та верифікації апаратного та програмного забезпечення, нові мережні рішення і технології, тощо);

  • виконати поставлене індивідуальне завдання та сформувати звіт проходження виробничої практики.

Для успішного виконання завдань виробничої практики необхідно дотримуватися рекомендованого календарного графіку проходження практики (додаток А).

Крім вказаних вище завдань практики, кожен студент ОБОВ’ЯЗКОВО повинен виконати індивідуальне завдання з практики. Орієнтовна тематика індивідуальних завдань представлена в додатку Б. Виконанню індивідуальних завдань необхідно приділяти велику увагу, для розвитку самостійності у студентів при вирішенні технічних питань та розширенні їх кругозору як фахівців. Індивідуальне завдання видається студенту керівником від кафедри або керівником від підприємства. Тематика індивідуальних завдань повинна відповідати кваліфікаційній характеристиці бакалавра з комп’ютерних систем та мереж. Тема індивідуального завдання вибирається студентом-практикантом у відповідності із сферою власних інтересів, специфікою дослідно-конструкторської або науково-дослідної роботи керівника практики від кафедри та від специфіки роботи підприємства – бази практики.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]