Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
metodichka_TsDO_2.doc
Скачиваний:
11
Добавлен:
03.05.2019
Размер:
1.52 Mб
Скачать

МІНІСТЕРСТВО ТРАНСПОРТУ ТА ЗВ’ЯЗКУ УКРАЇНИ

Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна

Кафедра «Управління експлуатаційною роботою»

Організація пасажирських перевезень в приміському сполученні

Методичні вказівки до виконання курсової роботи

Укладачі: Д. М. Козаченко

Р. Г. Коробйова

Для студентів V курсу центра дистанційної освіти з підготовки бакалавра за напрямом 6.070101 «Транспортні технології»

Дніпропетровськ 2011

УДК 656.212.6

Укладачі:

Козаченко Дмитро Миколайович

Коробйова Руслана Геннадіївна

Рецензенти:

(Придніпровська залізниця),

Організація пасажирських перевезень в приміському сполученні: Методичні вказівки до виконання курсової роботи / Дніпропетр. нац. ун-т залізн. трансп. ім. акад. В. Лазаряна; Уклад.: Д. М. Козаченко, Р. Г. Коробйова – Д., 2011. – 35 с.

Дійсні методичні вказівки дають загальний напрямок виконання курсової роботи, визначають структуру, зміст і обсяг окремих розділів, не обмежуючи при цьому творчу ініціативу студентів і консультантів по виконанню курсової роботи.

Методичні вказівки призначені для використання студентами вищих навчальних закладів з підготовки бакалавра за напрямом 6.070101 «Транспортні технології» при виконанні курсової роботи з дисципліни «Пасажирські перевезення ».

Іл. 9. Табл. 7. Бібліогр.: 7 назв.

Козаченко Д. М. та ін., укладання, 2011

Вид-во Дніпропетр. нац. ун-ту залізнич. трансп. імені акад. В. Лазаряна

Вступ

Одним з основних видів діяльності залізничного транспорту є пасажирські перевезення. Залізничний транспорт був і залишається в України найбільш ефективним перевізником вантажів та пасажирів. На долю пасажирських перевезень приходиться біля 40 % пасажирообороту, від пасажиробороту виконує мого транспортом загального користування. Основною задачею управління пасажирськими перевезеннями є досягнення максимальної ефективності функціонування пасажирського транспорту, забезпечення повного та якісного задовольняння попиту населення.

В умовах ринкової економіки посилюється конкурентна боротьба між різними видами транспорту за залучення пасажиропотоків. При цьому визначним фактором при виборі засобу пересування стає рівень якості транспортного обслуговування пасажирів. Важливу роль в підвищення якості пасажирських перевезень та рівня культури обслуговування пасажирів відводить роботі вокзалів.

Виконуючи курсового роботу з дисципліни «Пасажирські перевезення», що має назву «Організація пасажирських перевезень в приміському сполученні», студенти повинні навчитися творчо використовувати свої знання для вирішення інженерних задач, пов'язаних з розробкою технології і організації роботи пасажирських і технічних станцій з обробки поїздів, а також технології роботи зонних станцій, приміських дільниць та обслуговування пасажирів з надання послуг на залізничних вокзалах.

Приймаємі в роботі рішення повинні бути підтверджені розрахунками або посиланнями на відповідну літературу, перелік якої наводиться в кінці пояснювальної записки. Курсова робота складається з пояснювальної записки та креслення.

Для успішного виконання роботи необхідно вивчити літературу, вказану в переліку методичних вказівок. Вихідні дані для розробки роботи надані в завданні. Проект виконується в послідовності, викладеній в методичних вказівках. Назви розділів пояснювальної записки та її зміст повинні відповідати вимогам методичних вказівок та завдання на курсову роботу.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]