Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
zvit2.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
18.08.2019
Размер:
253.91 Кб
Скачать

4. Форми і методи контролю

Перед початком практики керівник практики від коледжу розробляє календарно-тематичний план та графік керівництва практикою, подає їх на розгляд циклової комісії і затверджує у заступника директора з НВР. Керівник практики від коледжу контролює виконання студентами-практикантами правил внутрішнього розпорядку, веде або організовує ведення табеля відвідування студентами бази практики. Під час відвідування студентів перевіряє щоденники, робить в них відповідні записи, контролює виконання індивідуального завдання. Студент-практикант під час практики зобов’язаний вести щоденник, виконуючи відповідні записи щоденно.

5. Вимоги до звіту

Загальна і характерна форма звітності студента за практику – це подання письмового звіту, підписаного і оціненого безпосередньо керівником від бази практики. Письмовий звіт і щоденник подаються на рецензування керівнику практики від коледжу. Звіт має містити відомості про виконання студентом усіх розділів програми переддипломної практики та індивідуального завдання.

Оформляється звіт з обов’язковим врахуванням єдиного стандарту конструкторської документації ЄСКД.

  1. Підведення підсумків практики

Після закінчення терміну практики студенти звітують про виконання програми виробничої практики та індивідуального завдання. Звіт з практики захищається студентом (з диференційованою оцінкою) в комісії, призначеною директором коледжу. До складу комісії входять керівники практики коледжу і, за можливості, від бази практики, викладачі циклової комісії, які викладали практикантам спеціальні дисципліни.

Комісія приймає залік у студентів на базах практики в останні дні її проходження, або у коледжі на протязі перших двох днів після закінчення практики. Оцінка за практику вноситься в заліково-екзаменаційну відомість і в залікову книжку студента за підписами членів комісії. Студенту, який не виконав програму практики з поважних причин, може бути надано право проходження практики повторно при виконанні умов, визначених коледжем. Студент, який отримав негативну оцінку по практиці, відраховується з коледжу. Підсумки практики обговорюються на засіданнях циклової комісії, а загальні підсумки практики підводяться на педагогічних радах не менше одного разу на протязі навчального року.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]