Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
хімічна завивка.doc
Скачиваний:
13
Добавлен:
16.08.2019
Размер:
71.68 Кб
Скачать

6. Завивка для чоловіків

Ця завивка тільки для підтримки форми. Горизонтальну завивку виконують не на коклюшки, а за допомогою затисків. На пергаментний папір накручуємо пасмо за допомогою ручки, накрутимо ручку, виймаємо і фіксуємо затиском. За допомогою затисків не утворюються заломи. Використання стержнів при хімічній завивці: волосся накручуємо на коклюшки, а потім ці стержні підсунемо під резинку коклюшки. При виділенні пасма використовуємо зигзагоподібний проділ, а не горизонтальний.

Висновок

Хімічну завивку в сьогоднішній час можемо побачити дуже часто. Старша жінка, у якої коротка стрижка не уявляє себе без хімічної завивки. Це прикрашає жінку, але інколи це недуже доречно, бо від цього волосся дуже висушується, а при попередньому фарбуванні - взагалі шкодить волоссю.

Після виконання хімічної завивки необхідно зробити укладання, тут нам допоможуть бігуді. Спеціальні бігуді дозволяють нам при укладанні волосся зберігати форму і напрямок зробленого при завивці завитка. Ці бігуді можна застосовувати для укладання волосся не тільки після хімічної завивки, але також для не завитого волосся або завитого звичайним способом.

Мета майстра – не тільки зробити гарну завивку, але і зберегти волосся клієнта.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]