Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Список общественных организаций..docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
15.08.2019
Размер:
49.63 Кб
Скачать

19.Науково-практичне товариство неврологів, психіатрів і наркологів України

Оф.Информация:

На сьогодні до складу товариства входять місцеві товариства неврологів і психіатрів 25 областей, міст Києва та Севастополя. У складі об’єднаного товариства організовані асоціації за фаховою належністю.

З 1934 р. товариство проводить з’їзди неврологів, психіатрів і наркологів України.

Науково-практичне товариство неврологів, психіатрів і наркологів України – повноправний член Європейської федерації неврологів, психіатрів та наркологів. Голова українського товариства є членом Президії цієї федерації. З 1995 року товариство стало членом Всесвітньої організації психіатрів та Асоціації європейських психіатрів. З 1990 р. триває співпраця з комісією по наркотиках при Генеральному секретареві ООН, з Лондонським центром дослідження наркотиків і здорової поведінки, налагоджені зв’язки з Міжнародною Радою алкоголізму і залежностей, з Європейською Федерацією лікувальних центрів. Члени товариства є експертами Європейської Асоціації з проблем неврології. Співробітництво з міжнародними організаціями здійснюється шляхом обміну інформацією, фахівцями, участі фахівців у проведенні міжнародних конгресів, симпозіумів, конференцій, у суспільних публікаціях.

Дополнительная информация: http://who-is-who.com.ua/bookmaket/likar/4/49.html

Глава: Видный деятель медицины в Украине. Более подробная информация: http://www.inpn.org.ua/page-voloshin.html. Политические предпочтения не известны.

Контакты:61068, г.Харьков

Ул. Академика Павлова, 46,

Тел.: 738-11-42

Е-mail:inpu@ukr.net

Сайт: www.amnu.kiev.ua

20.Федерація організацій інвалідів з дитинства та батьків дітей-інвалідів України

Контакты: Адрес: 61022, м. Харьків, вул. Госпром, 6, 1п., к. 527

Телефон: (057) 702-13-43

На данный момент информация о деятельности организации в сети отсутствует, однако глава организации - Подпружников Петр Михайлович возглавляет ВГО НСИ „Институт социальной политики”. Вполне вероятно что Институт социальной политики есть приемником Ф.О. инвалидов детства и детей инвалидов в Украине.

Інтернет-портал Наукового товариства інвалідів «Інститут соціальної політики»

(http://isp.rehab.org.ua/ukrainian/)

21.Всеукраїнська спілка сімейних дитячих будинків

Контакты: М.ХАРКІВ, ЖОВТНЕВИЙ Р-Н ШЛЯХ ПОЛТАВСЬКИЙ БУД. 177, KB. 51

Телефон: 723005

Другая информация отсутствует

22.Федерація тхеквондо /ВТФ/ України

На данный момент федерация является всеукраинской. Харьковский филиал является одной из первых организаций подобного рода в Украине. Глава организации Саманджия Лёсик Ражденович находиться на своем посту со дня учреждения организации и по сей день. Кроме того, харьковское отделение является центральным среди всех филиалов.

На официальном сайте представлена исключительно общая информация относительно деятельности организации: http://www.ftu.com.ua/

23.Всеукраїнська асоціація організацій "МАККАБІ"

На данный момент организация имеет киевскую прописку.

24.Міжнародний Рух " 3-є тисячоліття: Гармонія Людини, Суспільства та Природи"

Какая либо доступная информация отсутствует.

25.Асоціація "Всеукраїнський мобільний зв"язок"

Организация отсутствует по месту регистрации, о чем свидетельствует заявление министерства юстиции (http://www.minjust.gov.ua/0/7744 )

10