Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Preddipl_praktika_mv_MG_07.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
13.08.2019
Размер:
142.34 Кб
Скачать

3. Індивідуальне завдання

Індивідуальне завдання виконується студентом при проходженні переддипломної практики з метою придбання навичок та вмінь самостійного рішення виробничих, організаційно-управлінських і економічних завдань.

Студенти самостійно вибирають тему індивідуального завдання, яку затверджує керівник від університету. Необхідно забезпечити відповідність та зв’язок між темою індивідуального завдання і темою дипломної роботи з метою їх подальшої ув’язки. Результати виконання індивідуального завдання мають вигляд окремого розділу звіту по практиці, в якому повинно бути: обгрунтування і мета завдання; методика дослідження; використаний інструментарій описання досліджень у вигляді текстової частини, таблиць і графіків; висновки роботи.

Матеріали, одержані студентом під час виконання індивідуального завдання, можуть у подальшому буги використані при виконанні курсових і дипломних робіт, для підготовки доповіді, статті або для інших цілей при узгодженні з випускаючою кафедрою і базою практики.

Теми індивідуальних завдань обираються спільно з керівником дипломної роботи і керівником практики до початку практики. (додаток 3).

4. Заняття та екскурсії під час практики

Під час проходження практики передбачається проведення занять як на базі практики , так і в університеті.

На базі практики заняття проводяться ведучими спеціалістами організації з тематики, яка доповнює і поглиблює знання студентів з різних теоретичних курсів, які читаються в університеті. Студентів знайомлять також з новими технологіями, інформаційними системами, системами прийняття рішень, контролю якості і мотивації робітників та іншими нововведеннями, якими володіє дана організація.

Проведення занять на базі практики доцільне і в тих випадках, коли планується у складі комплексних дипломних робіт проведення якихось загальних досліджень в одній і тій же організації.

В університеті заняття проводяться викладачами випускаючої та інших кафедр з наступної тематики:

• використання ПЕОМ у дипломуванні.

• моделі, методи і основні проблеми, що виникаюгь при організації діагностики підприємств і їх зовнішнього середовища.

• новинки нормативної, інструктивної і методичної літератури з питань, які розробляються у дипломній роботі.

• оформлення матеріалів дипломних робіт та ін.

Екскурсії можуть організовуватися на базі практики. Мета екскурсій – більш глибоке ознайомлення з роботою різних відділів і підрозділів організації.

5. Навчальні посібники

Для поглиблення теоретичних знань у відповідності з напрямками спеціалізації та для виконання індивідуального завдання студенти під час практики повинні ознайомитися з рядом матеріалів (літературних джерел) таких, як наприклад:

• методичні посібники для розробки бізнес-планів, планів маркетингу, техніко-економічного обгрунтування розвитку організації, а також аналізу економічного та фінансового стану організації.

• законодавчо-правові акти

• нормативні документи, які регламентують діяльність даної і спорідненої з нею організацій.

• матеріали перідичної печаті

• матеріали Інтернет-сайтів

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]