Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
urok_ZNO.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
02.08.2019
Размер:
165.38 Кб
Скачать

Урок інформатики

«Проведення реєстрації осіб, які виявили бажання пройти зовнішнє незалежне оцінювання в 2012 році.

Робота з програмою створення заяви-реєстраційної картки».

Донецьк 2011

Тема уроку: «Проведення реєстрації осіб, які виявили бажання пройти зовнішнє незалежне оцінювання в 2012 році. Робота з програмою створення заяви-реєстраційної картки».

Тип уроку: урок засвоєння нових знань.

Мета уроку: - ознайомити учнів з порядком реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання 2012 року, - навчити учнів користуватися програмою реєстрації на ЗНО 2012, - ознайомити учнів з правами та обов’язками осіб, які бажають взяти участь у ЗНО, - розвивати у учнів самостійність та відповідальність, - виховувати у учнів почуття відповідальності.

Обладнання та матеріали: комп’ютер, принтер, доступ в Інтернет, презентації: «Робота з програмою створення заяви-реєстраційної картки», «Оформлення заяви-реєстраційної картки».

План уроку: I. Організаційний момент. (1 хв.) II. Актуалізація опорних знань. (3 хв.) III. .Мотивація навчальної діяльності. Пояснення нового матеріалу (17 хв.) IV. Первинне застосування набутих знань Практична робота. (15 хв.) V. Оголошення домашнього завдання (2 хв.) VI. Запитання учнів. (5 хв.) VII Підсумок уроку. (2 хв.)

Хід уроку:

I. Організаційний момент. Повідомлення теми, головних завдань уроку.

II. Актуалізація опорних знань.

Особливості зовнішнього незалежного оцінювання 2012

Головна мета проведення зовнішнього оцінювання – об’єктивне та неупереджене оцінювання рівня навчальних досягнень осіб, які здобули повну загальну середню освіту і виявили бажання вступити до вищих навчальних закладів України.

Зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень випускників загальноосвітніх навчальних закладів, які вирішили стати студентами вищих закладів освіти, відбудеться з 15 травня до 7 червня 2012 року.

Під час зовнішнього оцінювання абітурієнти будуть складати тести з української мови та літератури (обов’язково), історії України, всесвітньої історії, математики, біології, географії, фізики, хімії, російської мови, однієї з іноземних мов (англійської, німецької, французької, іспанської). У 2012 р. абітурієнти отримають можливість скласти тест із всесвітньої історії. Тести з математики, історії України, фізики, хімії, географії, біології, всесвітньої історії за бажанням абітурієнтів будуть перекладені однією з мов навчання: російською, угорською, молдавською, польською, румунською, кримськотатарською.

Особа, яка зареєструвалася для проходження зовнішнього оцінювання, має право на складання тестів не більше як з чотирьох предметів.

К ожен учасник зовнішнього оцінювання самостійно обирає предмети для тестування, попередньо звернувшись до приймальної комісії вищого навчального закладу, у якому бажає навчатися, та ознайомившись з переліком конкурсних предметів.

III. Мотивація навчальної діяльності. Пояснення нового матеріалу.

Реєстрація осіб, які бажають взяти участь у ЗНО 2012 триває з 01 січня до 20 лютого 2012 року.

  1. Реєстрація осіб, які бажають взяти участь у ЗНО 2012 здійснюється на підставі реєстраційних документів, надісланих поштовим зв’язком (бажано рекомендованим листом) до регіонального центру.

А дреса відправки листа з реєстраційними документами:

а/с 91, Донецьк, Донецька область, 83001

  1. Комплект реєстраційних документів:

заява-реєстраційна картка, яка генерується за спеціальною комп'ютерною програмою, розміщеною на сайті Українського центру оцінювання якості освіти testportal.gov.ua та регіонального центру test.dn.ua, роздруковується та заповнюється особисто учасником. (Для генерування заяви-реєстраційної картки абітурієнт може звернутися за допомогою до працівника пункту реєстрації. Інформацію  про  дислокацію пунктів реєстрації  буде  розміщено  на  сайті Українського центру оцінювання якості освіти testportal.gov.ua та на сайті Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти test.dn.ua );

копія паспортного документа (особи, які не мають паспорта і яким станом на 1 вересня 2011 року не виповнилося шістнадцять років, можуть подавати копію свідоцтва про народження). На копії документа, який подається для реєстрації, зробіть надпис Згідно з оригіналом та поставте підпис, напишіть прізвище, ініціали та дату засвідчення копії. Якщо для реєстрації подається копія документа, оформленого іноземною мовою, то має бути представлений його переклад державною мовою, завірений нотаріально;

копія документа про повну загальну середню освіту або довідка з місця навчання за зразком, установленим Українським центром оцінювання якості освіти. На копії документа, який подається для реєстрації, зробіть надпис Згідно з оригіналом та поставте підпис, напишіть прізвище, ініціали та дату засвідчення копії. Якщо для реєстрації подається копія документа, оформленого іноземною мовою, то має бути представлений його переклад державною мовою, завірений нотаріально;

копія документа про зміну прізвища, імені, по батькові (для осіб, у документах яких є розбіжності в зазначенні персональних даних).

У разі потреби особи, які мають захворювання, що можуть бути перешкодою для проходження зовнішнього оцінювання, крім вище зазначених документів, надають висновок закладу охорони здоров’я про необхідність створення особливих (специфічних) умов проходження зовнішнього оцінювання.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]