Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Територіально-Галузева Стратифікація, головна к....doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
31.07.2019
Размер:
131.07 Кб
Скачать

(Обласні та національні інститути реалізації формуються за цією ж формулою).

Отже, Первинний Колектив (а це завжди від декількох одиниць - до декількох десятків осіб - що дозволяє знати в обличчя свого призначенця) - підписує Прямий Трудовий Договір з призначеним від себе відповідального Координатора (легко контролюючи його через, скажімо, щотижневі звіти, матеріали, викладені на спец. сайтах в Інтернеті і т.д.)

Дані координатори, зібравшись до Ради даної галузі / території (району) - підписують подібний Договір вже зі своїм представником - Координатором від їх Ради.

Районні координатори роблять це ж саме зі своїм представником загальноміського рівня.

ГОЛОВНА УМОВА ТГС - кожен наступний Координатор (депутат) підкоряється волі колективу, і контролюється колективом (Радою Координаторів) – які знаходяться ближче до основної маси Народу (первинним колективам).

Працює КАСКАДНА СИСТЕМА: кожен координатор має над собою керівництво - в особі того колективу, що його призначив. З ним він і підписує Трудовий Договір.

У той же самий час, кожен координатор, разом з іншими профільними Координаторами, утворює наступний, БЛИЖЧЕ ДО ЦЕНТРУ, рівень Рад. Які, у свою чергу, призначають наступного Координатра.

І так - до самого Центру - Державної Ради Координатрів та Національної Ради Державних Координаторів.

ТАКИМ ЧИНОМ, підписання договорів відбувається між конкретними особами від рівня до рівня, з чіткими правилами, і жорстким, постійним контролем. А це значить, що внутрішній зміст цих договорів (права / обов'язки / контроль) вже стане юридичною базою для відповідальності та стягнення у разі потреби.

Звідси ВИСНОВОК: Щоб інтереси всіх сфер та груп розвитку Суспільства були представлені повною мірою, і без спотворень - необхідно дану територіально-усереднену масу структурувати за КАТЕГОРІЯМ ТА ГАЛУЗЯМИ, і стратифікована за ТЕРИТОРІАЛЬНОЮ ієрархією - ОДНОЧАСНО.

Бо Влада Народу може бути реалізована лише тільки через Механізм вільної самореалізації кожної особистості - через самоорганізацію з однодумцями, в самоврядні територіально-галузеві одиниці, при всебічній допомозі всього державного механізму.

І влада ця тільки тоді буває реальною, коли здатна ставати Силою. Розумною, організованою, але силою - здатною продавлювати інтереси своєї групи від периферії до самого Центру.

Але така сила виникає лише в результаті ЗАГАЛЬНИХ, ОДНАКОВИХ інтересів та проблем конкретної територіально-галузевої групи. Мішанина ж із різних інтересів та проблем людей, об'єднаних лише за територіальним принципом - породжує ПОЛІТИЧНИЙ МЕХАНІЗМ ХАОТИЧНОГО Маніпулювання свідомістю людей - на основі "Загально-споживацької корзини обіцянок".

Іншими словами, громадська конструкція життєустрію та управління повинна представляти ІНТЕГРАЛЬНА СОБОРНА систем, що має Ламінарний (не змішувати) ПРИНЦИП ФОРМУВАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОГРАМ РОЗВИТКУ ДЛЯ ВСІХ СТОРІН, і член соціуму.

Плюс вищеописана схема самоврядування всіх само-організованих територіально-галузевих одиниць - формує єдине тіло державно-громадського організму. Тільки в цьому випадку починає працювати реальне Громадянське Суспільство та істинно Народна Держава.

І якщо все це не буде враховуватися вже сьогодні - у т.ч. і при формуванні списків делегатів на ЗАГАЛЬНОНАРОДНЕ ВІЧЕ або Конституційні Збори - РЕАЛЬНОЇ легітимізації даного процесу - ФАКТИЧНО НЕ ВІДБУДЕТЬСЯ. І якщо навіть така зміна і відбудеться, в рамках старих виборних механізмів, - до якісної зміни та створенню довгострокової стабільної системи Держави - це не приведе.

РЕЗЮМЕ: Час корінних змін на користь самого Суспільства(Громад) - настав. Воно співпало з появою на суспільно-політичній арені лідерів, які мають необхідний рівень розуміння процесів змін, і самої готовності до них. А головне, все це вінчається знаходженням соціально-оптимальної системи життєустрію та розвитку Суспільства, і управління Держави.

У сукупності народжується Проект побудови в Україні - системи істинно Народної Держави, як моделі розвитку для всього іншого світу.

P.S. ВАЖЛИВО РОЗУМІТИ - що такий принцип (ТГС) НЕ СТОСУЄТЬСЯ Виконавчої Системи Управління. Вона повинна мати логічну модель прямого підпорядкування нижчестоящих виконавців - вищестоящим. Як в армії - з суворим підпорядкуванням, і такою ж відповідальністю.

Але кожен з таких фахівців-виконавців (Виконавчої Системи Управління) певної галузі, на даному територіальному рівні, буде прямо підкорятися та контролюватися Координатором первинного колективу - цієї ж галузі, чи території.

Функції - оборона, збір податків, суд - буде справою Виконавчої Системи Держави. Котру і будуть цілковито та постійно контролювати Координатори - що в свою чергу контролюються своїми первинними колективами.