Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
KONTR_ROB.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
20.07.2019
Размер:
165.89 Кб
Скачать

21

Гуманітарний університет

Запорізький інститут державного та

муніципального управління”

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

ДЛЯ ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНИХ РОБІТ

з дисципліни

«Розміщення продуктивних сил»

для студентів Коледжу ГУ «ЗІДМУ»

за спеціальністю

“Економіка підприємства”

Запоріжжя, 2007

Методичні рекомендації для виконання контрольних робіт з дисципліни “Розміщення продуктивних сил” для студентів Коледжу ГУ «ЗІДМУ» за спеціальністю “Економіка підприємства” / укл. ст. викл. Мордвінова І.О. – Запоріжжя: ГУ “ЗІДМУ”, 2007.

Укладач: ст. викл. Мордвінова Ірина Олександрівна

Ухвалено на засіданні циклової комісії економіки підприємства

протокол № _____

від “______” ____________2007р.

Гол. ком. _______І.О. Мордвінова

ЗМІСТ

ВСТУП 4

РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ 5

Структура та зміст 5

Оформлення 5

РОЗДІЛ 2. ОРІЄНТОВНИЙ ПЕРЕЛІК ТЕМ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ

(ТЕОРЕТИЧНЕ ПИТАННЯ) 7

РОЗДІЛ 3. ПРАКТИЧНІ ЗАВДАННЯ 11

РЕКОМЕНДОВАНА ЛІТЕРАТУРА 24

ВСТУП

Мета навчальної дисципліни: надання знань щодо розміщення і територіальної організації продуктивних сил України.

Завдання навчальної дисципліни: вивчення закономірностей і факторів розміщення продуктивних сил, завдань ефективного використання природних, науково-виробничих та людських ресурсів, територіальної та галузевої структури господарського комплексу України.

Предмет вивчення: господарський комплекс України, його галузева і територіальна структура.

Мета контрольної роботи: закріплення та поглиблення теоретичних знань, набутих студентом у процесі вивчення дисципліни, формування вміння самостійно працювати з навчальною, спеціальною літературою і статистичними матеріалами, робити узагальнення й висновки.

РОЗДІЛ 1

ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ

1.1. Структура та зміст

Під час вивчення дисципліни "Розміщення продуктивних сил" студенти Коледжу мають виконувати контрольну роботу, яка складається з теоретичного питання та практичних завдань.

Студент виконує той варіант контрольної роботи, який відповідає його номеру у журнальному списку. Теми контрольних робіт не повинні повторюватись в межах однієї групи.

Для виконання першого (теоретичного) завдання студенту надається можливість запропонувати власну тему, якщо вона його зацікавила. У цьому випадку слід обов’язково узгодити це питання з викладачем.

Контрольну роботу умовно поділяють на:

  • вступну частину;

  • основну частину;

  • практичні завдання.

  • висновки;

  • список використаних джерел;

  • додатки;

У вступній частині слід визначити актуальність теми та сформулювати основні завдання роботи.

В основній частині визначають суть роботи, ділять матеріал на пункти, а при необхідності і на підпункти. Аналіз літературних джерел і статистичних матеріалів необхідно виконувати самостійно.

Під час написання основної частини контрольної роботи студенту варто звернути увагу на перелік питань до теми, запропонований у розділі III методичних вказівок. Він покликаний допомогти правильно розкрити тему, зосередити увагу на тому, що необхідно знати з цієї проблеми у першу чергу, підвищити рівень засвоєння матеріалу. Разом з тим перелік питань теоретичного завдання слід розглядати лише як орієнтир. Кожен зі студентів має можливість змінювати запропонований план або доповнювати його додатковими питаннями, якщо це допоможе йому змістовніше висвітлити тему.

Друга частина контрольної роботи складається з трьох тестових завдань. Відповіді необхідно коротко коментувати. Варіант практичних завдань має збігатися з варіантом теоретичного питання.

Обсяг висновків – 1-2 сторінки. Вони повинні мати зв’язок з усією роботою, не містити нової та зайвої інформації з обраної теми.

Після висновків подають список використаних джерел.

Статистичні матеріали, таблиці, схеми й інші матеріали та документи (якщо такі є) розміщують в додатках, які позначають великими літерами, наприклад: Додаток Г.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]