Добавил:
dipplus.com.ua Написание контрольных, курсовых, дипломных работ, выполнение задач, тестов, бизнес-планов Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Бюджетування інвестиційних проектів 6508_1.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
19.07.2019
Размер:
330.24 Кб
Скачать

Вимоги до написання індивідуальної роботи:

Виконувати роботу слід на аркушах формату А4, стандартні поля й інтервали, аркуші пронумеровані, на останньому аркуші дата виконання, підпис. Обсяг роботи до 10-15 машинописних сторінок з використанням шрифтів текстового редактора Word розміру 14 з полуторним міжрядковим інтервалом. Титульний лист (найменування міністерства, навчального закладу, факультету, курсу, номера групи).

Зразки чи копії документів та інші допоміжні матеріали, що ілюструють виконання відповідних операцій, виносяться у додатки в кінці. Термін виконання - за місяць до початку екзаменаційної сесії.

Таблиці, графіки, схеми, список використаних джерел інформації – в окремому додатку в кінці роботи.

Одержані завдання студентів оцінюються викладачем за такою системою:

Оцінка

Критерії

10 балів

Студент бездоганно виконав завдання і належним чином його оформив. Інформацію добре ілюстровано теоретичними знаннями, фактичними даними та чинним законодавством.

5 балів

Завдання у цілому виконане, але мають місце окремі недоліки, зокрема, не повністю розкрито зміст завдання, інформація про статистичні дані та чинне законодавство є застарілою, вказана не повністю.

0 балів

Завдання взагалі не виконано або мають місце суттєві недоліки: питання теоретично не висвітлено, відсутні фактичні дані та розгляд чинного законодавства.

Роботи студентів мають здаватися для перевірки на кафедру не пізніше, ніж за місяць до початку екзаменаційної сесії і в разі недопущення їх до захисту, повертаються студентам для доопрацювання.

Захист виконання письмових індивідуальних робіт студентами заочної форми навчання проводиться в міжсесійний період у формі співбесіди керівника курсу зі студентом.

6. Підсумкове оцінювання результатів вивчення навчальної дисципліни (форма підсумкового контролю — залік) Порядок підсумкового оцінювання знань з дисципліни.

Підсумковий бал за результатами поточного модульного контролю оформлюється під час останнього семінарського заняття відповідного семестру, а на заочній формі навчання — за розкладом екзаменаційно-лабораторних сесій.

Кількість балів з дисципліни (від 0 до 100 балів включно), вноситься до відомості і є основою для визначення загальної успішності студента з предмету.

Переведення даних 100-бальної шкали оцінювання в 4-х бальну та шкалу за системою ECTS здійснюється в такому порядку:

Оцінка за шкалою ЕСТS

Оцінка за бальною шкалою, що

використовується в КНЕУ

Оцінка за національною шкалою

A

90-100

5 (відмінно)

B

80-89

4 (добре)

C

70-79

D

66-69

3 (задовільно)

E

60-65

FX

21-59

2 (незадовільно) з можливістю повторного складання

F

0-20

2 (незадовільно) з обов’язковим повторним вивченням дисципліни

.