Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
EP_000.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
12.07.2019
Размер:
1.76 Mб
Скачать

1 R.43(1)(а) Обмежувальна частина незалежного пункту формули . Електронний прилад для багатофункціонального застосування, що включає:

основний елемент (2), який має верхню і нижню поверхні (13, 14) відносно використання;

екран (3) розташований на верхній поверхні (13) даного основного елемента для надання користувачу візуального зображення (14) інформації;

першу панель (5), закріплену до верхньої поверхні (13) даного основного елемента;

другу панель (6), змонтовану на основному елементі для осьового обертання на ньому між відкритим і закритим положеннями, дана друга панель (6) має першу і другу поверхні (7, 8); перша поверхня (8) доступна користувачу в закритому положенні, а друга поверхня (7) доступна користувачу у відкритому положенні; та

ф

R.43(1)(b)

Відмітна частина

ункціональну клавіатуру, сконструйовану із двох частин, (10, 11), перша частина 10 розміщена на другій поверхні (7) другої панелі (6), а друга частина (11) розміщена в першій панелі (5), кожна із функціональних частин клавіатури має блок (12) клавіш, сумісних із вибраною функцією, де функціональна клавіатура висувається для оперативного використання у відкритому положенні, що характеризується тим, що перша і друга частини (10, 11) функціональної клавіатури розташовані на протилежних сторонах екрана (3) у відкритому положенні.

2

R.43(3)(4)

Залежний пункт формули

. Електронний прилад відповідно до пункту 1, що характеризується тим, що перша і друга панелі (5,6) перекриваються у закритому положенні і що перша і друга панелі розташовані на протилежних сторонах екрана (3) у відкритому положенні.

3. Електронний прилад відповідно до пункту 1 або 2, що характеризується тим, що функціональна клавіатура включає повнофункціональний блок клавіш QWERTY, розділений на першу і другу частини (10, 11), встановлені відповідно в першій і другій панелях (5, 6).

4. Електронний прилад відповідно до будь-якого попереднього пункту формули, що характеризується тим, що функціональна клавіатура включає пульт управління грою з багатьма функціональними клавішами (19, 20), розподіленими між першою і другою панелями (5, 6).

5. Електронний прилад відповідно до будь-якого попереднього пункту формули, що характеризується тим, що блок клавіш (12) на зазначених поверхнях панелей (5, 6) відгалужений для запобігання перешкод між клавішами в закритому положенні.

6. Електронний прилад відповідно до будь-якого попереднього пункту формули, що характеризується тим, що прилад є мобільним приладом зв’язку і додатково включає допоміжну клавіатуру зв’язку (9), змонтовану на першій поверхні (8) другої панелі (6), допоміжна клавіатура висувається для оперативного використання у закритому положенні.

7. Електронний прилад відповідно до пункту 6, додатково включає контрольний блок (16), який слугує для орієнтування дисплею (4) на екрані (3) сумісно з функціональним положенням першої і другої панелей (5, 6), щоб він був на одному рівні з допоміжною клавіатурою зв’язку (9) у закритому положенні та з функціональною клавіатурою (10, 11) у відкритому положенні.

8. Електронний прилад відповідно до пункту 7, характеризується тим, що дисплей (4) на екрані (3) обертається на 90° між відкритим і закритим положеннями.

9. Електронний прилад відповідно до пункту 7 або 8, що характеризується тим, що орієнтування регулюється положенням другої панелі (6).

10. Електронний прилад відповідно до будь-якого попереднього пункту формули, що характеризується тим, що допоміжна клавіатура приладу зв’язку (9) блокується в недіючому режимі у відкритому положенні.

Реферат

Art.85

С

R. 47(1)

Назва винаходу

кладаний електронний прилад

П

R. 47(2), (3), (5)

Зміст реферату

овнофункціональна клавіатура передбачена для використання з мобільним приладом зв’язку. Клавіатура складається із двох частин (10, 11), які можуть бути поворотно закріплені на осі відносно корпусу приладу між двома положеннями, в одному із яких клавіатура схована, а допоміжна клавіатура приладу виставляється для звичайного використання, а в іншому дві частини клавіатури розташовані на протилежних сторонах екрана приладу для утримання клавіатури обома руками і роботи великим пальцем руки.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]