Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
практика 2011.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
07.07.2019
Размер:
31.57 Кб
Скачать

Опис роботи, виконаної впродовж практики

Під час проходження практики я ознайомився із структурою та діяльністю луганської обласної організації «Фронт Змін», набув практичних навичок праці з інформаційними ресурсами організації, та з кореспонденцією організації. Практика проходила з чітким дотриманням рекомендованого графіку

В перший, робочий, день першого тижня проходження практики відбулося ознайомлення з діяльністю ЛООГО «Фронт Змін», та одержання консультації від керівника практики щодо моєї подальшої діяльності. У наступні дні цього тижня я ознайомився з документацією і інтернет – ресурсами організації і приступив до практичної діяльності, яка полягала у підготовці сводок новин, аналізі інтернет - ресурсів організації та праці з кореспонденцією.

На початку другого тижня я продовжив працю з інтернет – ресурсами організації та аналіз кореспонденції. Також мною були виконані практичні завдання по друкуванню документації та аналізу праці організації зі ЗМІ.

На третьому тижні практики я працював з архівними документами організації та здійснював оформлення документів. Також 22 – го червня приймав участь у проведенні панахиди по жертвах В.В.В., яку ініціювала Луганська обласна організація політичної партії «Фронт змін».

Вважаю, що досвід отриманий мною в процесі проходження виробничої практики буде дуже корисним для подальшого процесу навчання, більш свідомого підходу до написання курсових робіт, а також допоможе мені компетентніше підійти до вибору постійного місця роботи після закінчення нвчання.

Висновки з практики

В результаті проходження мною практики в Луганському обласному осередку громадської організації «Фронт змін» була повністю реалізована її мета - підготовка до самостійної роботи в політичних партіях та суспільно – політичних організаціях, поглиблення, наповнення практичним змістом та закріплення теоретичних знань, збагачення досвідом і навичками практичної політичної діяльності, наближення до актуальних проблем реального політичного життя суспільства.

Під час проходження практики я вивчив структуру і організацію бази практики, роботу ЛООГО «Фронт змін», повноваження організації та специфіку діяльності її працівників, форми її зв’язку з населенням. За цей час я отримав досвід та вміння користуватись документацією організації, працювати з інтернет – ресурсами організації, аналізувати роботу політичних партій та громадських організацій, особливо працю з населенням, а також набув навичок роботи в цій установі, спілкування з колегами , роботи з населенням. Також, я вважаю дуже корисними для подальшого процесу навчання творчі завдання, які були мною за цей період виконані.

Практичні навички, які я отримав за цей час будуть дуже корисними у працевлаштуванні після закінчення університету, а поглиблення теоретичних знать є необхідним для подальшого процесу навчання.

Список використаної літератури

1. Закон України «Про громадські організації» [Електроний ресурс] // Світова Федерація Українських Лікарських Товариств СФУЛТ. – 2009. - Режим доступу до порталу: http://sfult.org/zak-grom-or.html

2. Закон України «Про політичні партії» [Електроний ресурс] // Верховна Рада України; Закон вiд 05.04.2001 № 2365-III. - Режим доступу до порталу:

http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=2365-14

3. Проект «Школа власти» [Електроний ресурс] // Луганская областная организация «Фронт Змін». – 2011. - Режим доступу до порталу: http://www.vostok-fz.org.ua/

4. Статут партії «Фронт Змін» [Електроний ресурс] // Фронт Змін. – 2011. - Режим доступу до порталу: http://frontzmin.org/ua/party/statute-party.html

5. Хімченко О. В. Політичні партії і виборчий процесс / Хімченко О. В. — К. : Смолоскип, 2006. — 100 с.