Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
papka.docx
Скачиваний:
18
Добавлен:
08.05.2019
Размер:
191.09 Кб
Скачать

Резюме комбінованого типу

Резюме комбінованого типу не тільки демонструє вашу кваліфікацію та досягнення, а й дозволяє отримати виразне уявлення про хронологію вашої трудової біографії.

  • Зазвичай резюме складається з двох частин: опису досвіду по "тематичних групах" і короткого опису в хронологічному порядку досвіду роботи, освіти та ін.;

  • Таке резюме дозволяє вам підкреслити досвід, що безпосередньо відповідає реальній вакансії та вимогам реального роботодавця.

Резюме комбінованого типу зручне, якщо ви відноситесь до однієї з наступних категорій: прагнете змінити професію і хочете підкреслити свою загальну підготовку та кваліфікацію, а не вказувати якісь конкретні професійні обов'язки, якими вам доводилося займатися на попередніх місцях роботи. вам не вдавалося пройти через етап початкового відбору за допомогою резюме хронологічного типу, і ви хочете зробити його більш «ударним». ви хочете влаштуватися на роботу, з якою, як вам здається, ви справилися б, але ваша трудова біографія мало пов'язана з цією конкретною посадою. Цей тип резюме дозволить вам з самого початку звернути увагу читача на ваші реальні досягнення, а також на професійні навики та досвід, які ви можете запропонувати. Резюме комбінованого типу швидко завойовує популярність і у професійних рекрутеров і у аплікантів.

Коваленко Дмитро Олегович

м. Київ,  тел. 8 (050) 333-33-...., e-mail: zzz@ukr.net

Мета:

Пошук нового, перспективного проекту.

Освіта:

2001Р. Школа ринкової економіки.

 Бухгалтерський облік. 1975-1981рр. Московський авіаційний інститут.

 Спеціальність інженер-механік з літакобудування.

 

 

Досвід роботи:

2005-2006Р. Приватний підприємець, м. Київ.

 Продаж, монтаж та модернізація елеваторного і зерносушильного устаткування.

 Послуги з підбору устаткування, попереднього економічного розрахунку, всі організаційно-технічні питання, від підписання договору до введення об'єкту в експлуатацію. 2003-2005г. Фірма з іноземним капіталом, Україна, м. Київ Генеральний директор.

 Реєстрація фірми, організація роботи фірми з нуля, продаж на Україні імпортного елеваторного і зерносушильного устаткування.

 Організація та виконання монтажних робіт, здача об'єктів замовнику, технічний супровід.2003р. Фірма з іноземним капіталом, Україна, м. Київ Керівник інвестиційних проектів.

 Займався питаннями економічного, технічного та організаційного супроводу проектів з покупки та будівництва елеваторів. 1995-2003рр. Холдингова компанія, Україна, м. Київ Керівник проектів.

 Купівля та монтаж зерносушильного й елеваторного устаткування. Робота з виробниками устаткування, проектними, монтажними та будівельними організаціями, введення об'єктів в експлуатацію.

 Організація постачань імпортної сільськогосподарської техніки. Економічне та технічне обгрунтування, кадрові й організаційні питання.

 Консервне виробництво. Реанімація виробництва на консервному заводі, технічні, сировинні, кадрові й організаційні питання.

 Організація агропідприємств. Повний комплекс робіт, від розпаювання землі та юридичного оформлення до організації роботи. Робота з місцевими органами влади, фінансові й кадрові питання.

 Комерційна діяльність з сільгоспвиробниками, експорт зерна і все, що з цим пов'язане.

 Організація експортних постачань. Повний комплекс робіт, від підготовки договорів, роботи з митницею, роботи з державними органами сертифікації до роботи з залізницею. 1983-1995рр. Київський авіаційний завод. Керівник підрозділу (цехи), досвід роботи один рік.

 Виробництво деталей з композиційних матеріалів (вуглепластик, склопластик).

 Виробництво деталей з гуми.

 Виробництво деталей з пластмаси.

 Виробництво деталей з оргскла.

 Виробництво деталей шляхом склеювання. Замісник керівника підрозділу (цехи) , досвід роботи чотири роки, в підпорядкуванні більше трьохсот чоловік.  Керівник ділянки (майстер) , досвід роботи чотири роки, в підпорядкуванні до 20 чоловік.

 Працював в складальному цеху, брав участь в збірці всіх побудованих на Київському авіазаводі Ан-124 («Руслан»). Інженер-конструктор, досвід роботи три роки.

 Конструкторський супровід Ан-124 («Руслан»), Ан-32. 1981-1983рр. Служба в армії.

 Технік літака. Старший лейтенант інженер.

 

Сімейний стан:

Розлучений. Двоє дітей. Дочка навчається в університеті, 20 років. Син школяр, 17 років.

Додаткова інформація:

 Працюю на ПК, є права водія та досвід водіння, автомобіль.

 Комунікабельний, цілеспрямований, активний.

 Постійно займаюся самоосвітою, економіка, менеджмент, психологія.

 Захоплююся ігровими видами спорту.

 Вік 49 років. 

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]