Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Zagalni_polozhennya.docx
Скачиваний:
6
Добавлен:
06.05.2019
Размер:
36.35 Кб
Скачать

Міністерство освіти і науки, молоді і спорту України Кримський Економічний Інститут двнз «Київський національний економічний університет ім. В.Гетьмана»

Прийнято зборами Студентської Ради протокол №_

Положення

«Студентське самоврядування в Кримському економічному інституті ДВНЗ «Київський національний економічний університет »»

I Загальні положення

    1. Дане положення регламентує порядок створення і функціонування студентського самоврядування в Кримському економічному інституті ДВНЗ «Київський національний економічний університет ім. В.Гетьмана»

    2. Студентське самоврядування, іменоване як Студентська Рада, є самоврядним органом, що об’єднує на добровільних засадах студентів інституту задля сприяння створенню умов прозорості, чесності та відкритості навчального процесу та забезпечення захисту прав та інтересів осіб, які навчаються в інституті та їхню участь в управлінні інститутом.

    3. Усі студенти, які навчаються у Кримському економічному інституті ДВНЗ «Київський національний економічний університет ім. В.Гетьмана» мають рівні права на участь у студентському самоврядуванні. Будь-які обмеження студентів на участь у студентському самоврядуванні залежно від джерел фінансування їхнього навчання, наявності у них громадянства України, терміну навчання та рівня їхньої академічної успішності, за мовними чи іншими ознаками забороняється.

    4. У своїй діяльності Студентська Рада керується законодавством, рішеннями спеціально уповноваженого центрального органу виконавчої влади в галузі освіти і науки та відповідного центрального органу виконавчої влади, в підпорядкуванні якого знаходиться Кримський економічний інститут ДВНЗ «Київський національний економічний університет ім. В.Гетьмана».

Положенням Кримського економічного інституту ДВНЗ «Київський національний економічний університет ім. В.Гетьмана».

    1. Студентська рада є виборним органом студентського самоврядування, що представляє інтереси студентів та здійснює від їх імені та в їх інтересах функції і повноваження студентського самоврядування, визначені цим Положенням.

    2. Студентська рада діє на основі цього положення про студентську раду Кримського економічного інституту ДВНЗ «Київський національний економічний університет ім. В.Гетьмана».

    3. Студентська рада складається з делегатів студентської ради.

    4. Очолює студентську раду голова студентської ради.

На директора Кримського економічного інституту ДВНЗ «Київський національний економічний університет ім. В.Гетьмана».

покладається обов'язок забезпечити необхідні матеріально-технічні умови для діяльності студентської ради:

- надання відповідним чином обладнаного телефонізованого приміщення;

- забезпечення меблями, оргтехнікою, доступом до мережі Інтернет;

- відведення місць для встановлення інформаційних стендів.

    1. Студентська Рада вільна від втручання політичних партій і рухів, громадських і релігійних організацій.

    2. Студентська Рада має право співробітничати з органами студентського самоврядування інших вищих учбових закладів, діяльність яких не має ні політичного, ні релігійного характеру.

    3. Згідно з Законом України «Про вищу освіту» Студентська Рада мають право брати участь,згідно з цим положенням, в роботі колегіальних органів інституту.

Місцезнаходження Студентської ради.

Поштова адреса: Україна, 95021, м. Сімферополь, вул. Севастопольська, 21\4.

Телефон: (0652) 24-89-39

Факс: (0652) 27-05-65