Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Робочий зошит ОВС.doc
Скачиваний:
19
Добавлен:
03.05.2019
Размер:
1.84 Mб
Скачать

Реквізити проекту розпорядження районної державної адміністрації щодо встановлення карантину

  1. Гриф місцевої державної адміністрації (герб, назва держави, області, району).

  2. Назва документа (розпорядження).

  3. Місце знаходження райдержадміністрації і дата.

  4. Текст (зміст) розпорядження, яке складається з двох частин: констатуючої і розпоряджувальної.

У констатуючій частині викладають причину прийняття розпорядження, мету та якими документами керувались при його розробці.

Розпоряджувальна частина повинна починатися з назви державної адміністрації і заключного слова “УХВАЛИЛА”. Ця частина пишуться по пунктах. В останньому пункті вказують посадову особу, на яку покладений контроль за виконанням розпорядження.

У додатку до розпорядження (якщо він є) зазначаються номер і дата розпорядження.

Проект розпорядження повинен бути завізований укладачем або керівником структурного підрозділу, який його вносить.

Підпис керівника державної адміністрації складається з повної назви посади, прізвища та ініціалів, а також особистого підпису.

До оригіналу розпорядження додається список господарств і установ на розсилання його копій. Подібне розпорядження приймається при скасуванні карантину.

Як зразки наводимо орієнтовні проекти розпоряджень державної адміністрації про встановлення та скасування карантину щодо сибірки великої рогатої худоби.

Проект

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я №_____

Про встановлення карантину щодо сибірки великої рогатої худоби на територію молочнотоварної ферми _________ села __________ району Дніпропетровської області

місто ________ “____”______________200__р.

У зв’язку з появою на молочнотоварній фермі _________ села ________ захворювання великої рогатої худоби на сибірку, керуючись Законом України “Про ветеринарну медицину” та інструкцією щодо заходів проти сибірки, районна державна адміністрація УХВАЛИЛА:

  1. Встановити карантин на територію молочнотоварної ферми ________ села ______.

  2. До загрозливої зони віднести наступні населені пункти: (наводиться їх перелік).

  3. Згідно з умовами карантину забороняється:

а), б), в)… (див. інструкцію)

  1. Зобов’язати сільського голову _____________ організувати роз’яснювальну роботу серед населення і вжити заходів щодо ліквідації захворювання.

  2. Зобов’язати голову підприємства ____________ на протязі трьох днів здійснити організаційно-господарські заходи, передбачені інструкцією щодо боротьби із сибіркою.

  3. Відповідальність за проведення спеціальних заходів покласти на головного державного інспектора ветеринарної медицини району __________. План організаційно-господарських і ветеринарно-санітарних заходів щодо боротьби із сибіркою в господарстві – затвердити.

  4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на голову районної державної надзвичайної протиепізоотичної комісії ______________.

Голова ____________ районної

державної адміністрації _______________

Тема 8. Про порядок роботи фізичних і юридичних осіб ветеринарної медицини, які займаються підприємницькою (приватною) ветеринарною практикою з обслуговування тваринництва

Завдання 1. Вивчити правила роботи фізичних осіб ветеринарної медицини, які займаються підприємницькою (приватною) ветеринарною практикою з обслуговування тваринництва.