Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Индивідуальна работа для студентів.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
01.05.2019
Размер:
118.78 Кб
Скачать

5. Складання термінологічних словників

Даний вид індивідуальної роботи полягає у складанні переліку термінів, пов’язаних з певною тематикою, та їх визначень. Словник, підготовлений студентом має містити не менше 25 термінів. Загальна тематика для складання термінологічних словників визначається програмою навчальної дисципліни «Кримінальний процес». Конкретний обсяг термінів, тема та форма подання результатів визначається науковим керівником.

При підготовці словника необхідно використовувати чинне законодавство, міжнародні нормативні акти, практику Європейського суду з прав людини, Конституційного Суду України та Верховного Суду України, а також сучасну наукову літературу з визначеного питання.

Після розкриття кожного терміну в дужках має бути наведено посилання на нормативний матеріал, який використовувався, при формулюванні наведеного студентом визначення.

1 Для всіх видів робіт вказана максимальна кількість балів, яка складається з оцінки за письмову складову (викладення та оформлення роботи) та усну складову (виступ на гуртку або співбесіда з викладачем).