Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Метод. реком. для курсових 2009.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
29.04.2019
Размер:
387.58 Кб
Скачать
  1. Подання роботи на кафедру для перевірки і на рецензування, висновок керівника.

Курсова робота подається науковому керівникові для перевірки у встановлені строки. На кафедрі роботу ретельно перевіряють, пишуть висновок із зауваженнями і повертають для доопрацювання.

  1. Написання кінцевого варіанту роботи.

Після перевірки і рецензування курсової роботи студент враховує всі зауваження і виправляє їх.

Перед поданням курсової роботи до захисту студент повинен ще раз перевірити її на дотримання всіх вимог. А саме:

1) Сторінки повинні бути пронумеровані.

2) Назви розділів, параграфів у тексті повинні відповідати назвам у плані роботи, виділятись жирним шрифтом і розміщатись з відступом двох рядків (трьох інтервалів) від верху сторінки і одного рядка (двох інтервалів) від початку тексту. Розділи (глави) розпочинаються з нової сторінки. Назва нового параграфу може розміщуватись на сторінці закінчення тексту попереднього параграфу, якщо за ним слідує хоча б один рядок тексту параграфа.

3) Курсова робота повинна бути проілюстрована таблицями, графіками, схемами, діаграмами і т.п.. Таблиці повинні розміщуватись по ходу викладання тексту роботи, після посилання на них у тексті, мати порядковий номер, назву і посилання на джерело - у примітці до таблиці. Не рекомендується переносити частину таблиці на іншу сторінку, не можна назву таблиці розміщувати на одній сторінці, а саму таблицю на іншій. Графіки та інші ілюстрації у тексті курсової роботи означаються знизу словом "Рис." з позначенням його номеру і назви.

Наприклад: Рис. 1. Схема організації проведення лізингових операцій.

4) Не слід приводити у курсовій роботі числові дані, що не мають прямого відношення до досліджуваного питання.

5) У роботі допускається використання лише загальноприйнятих скорочень і умовних позначень. У тих випадках, коли у роботі часто нагадується якась довга назва, використовується власне скорочення, яке вказується у дужках після першого написання повної назви.

6) У обов'язковому порядку повинні бути посилання на використані у роботі числові значення, цитати і найважливіші положення усіх використаних джерел.

7) Посилання повинні бути у нижній частині сторінки, з вказуванням мовою оригіналу автора, назви роботи, видавництва, року видання і номеру сторінки, на якій знаходиться цитоване положення. Цитати беруться у лапки. При переказі не допускається перекручування думки автора. Студенти несуть відповідальність за точність чисел і цитат. Допускається посилання у тексті курсової роботи на джерела, зазначені у списку використаної літератури. При цьому у тексті в квадратних дужках вказується номер за списком літератури та номер сторінки, на якій знаходиться цитоване положення.

8) Список використаної у курсовій роботі літератури складається у такій послідовності:

  • законодавчі акти (Закони, Укази Президента України, постанови Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України);

  • нормативно - методичні, інструктивні матеріали Національного банку України та інших органів виконавчої влади;

  • спеціальна економічна література, включаючи періодичні видання, у алфавітному порядку прізвищ авторів або назв літератури за відсутністю прізвищ авторів на титульному листі.

Після всього курсова робота зброшурується і закріплюється.