Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
NBU_Metodichka_Kursova_robota_2011.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
28.04.2019
Размер:
331.78 Кб
Скачать

3.5. Рекомендаційна частина

Даний розділ повинен носити творчий характер. Основна вимога до нього, полягає у розробці та обґрунтуванні висновків та практичних пропозицій, спрямованих на вирішення проблем, досліджених у курсовій роботі. Студент повинен дослідити взаємозв’язок між показниками, які характеризують вибрану проблему, виділити певні невирішені питання проблеми, яка досліджується, та надати рекомендації щодо шляхів їх вирішення.

3.6. Висновки

Висновки є підсумком виконаної курсової роботи. Вони мають узагальнити виконані дослідження та здійснений аналіз.

Висновки – це послідовне, логічне викладення отриманих результатів та їх співвідношення із загальною метою та конкретними завданнями курсової роботи.

План роботи розробляється студентом самостійно на основі аналізу літературних джерел та узгоджується із керівником роботи.

3.7. Список використаних джерел

Загальна кількість опрацьованих літературних джерел повинна сягати 15-20, з яких до 5 джерел – це нормативно-правові акти, 3-5 – це монографічна література, решта – періодичні видання. Дозволяється використання Інтернет-ресурсів. На всі літературні джерела мають бути посилання згідно із встановленими вимогами.

4. Вимоги до оформлення курсового проекту

Номер варіанту контрольної роботи вибирається за порядковим номером у списку групи і чітко регламентується викладачем.

4.1. Загальні вимоги

Курсовий проект виконується за допомогою комп'ютера: текстовий редактор Word; шрифт 14 пунктів; полуторний інтервал; на одній стороні аркуша білого паперу формату А4 (210´297 мм) до тридцяти рядків. На кожному аркуші повинні бути береги таких розмірів: ліворуч – 25 мм, зверху та знизу – 20 мм, праворуч – 15 мм. Шрифт друку повинен бути чітким, чорного кольору. Щільність тексту має бути однаковою.

Помилки чи графічні неточності, які виявилися в процесі оформлення роботи, можна виправляти охайним підчищенням чи за допомогою коректора і нанесенням на тому ж місці або між рядками виправленого тексту розбірливим друкованим шрифтом (фрагменту рисунка).

Заголовки структурних розділів курсового проекту "ЗМІСТ", "ВСТУП", "РОЗДІЛ", "ВИСНОВКИ", "СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ" набираються великими літерами симетрично до тексту.

Текст основної частини курсового проекту поділяють на розділи, підрозділи. Заголовки підрозділів набирають маленькими літерами (крім першої великої) з абзацного відступу. Крапку в кінці заголовка не ставлять. Якщо заголовок складається з двох або більше речень, їх розділяють крапкою.

4.2. Нумерація

Нумерацію сторінок, розділів, підрозділів, пунктів, підпунктів, рисунків, таблиць, формул подають арабськими цифрами без знака №.

Нумерація має бути наскрізною, причому першою сторінкою курсового проекту є титульна сторінка. Номер сторінки ставиться з другої сторінки вступу у правому верхньому куті сторінки без будь-яких знаків (крапки у кінці, виділення рисками, дужками тощо). Рисунки і таблиці включаються у загальну нумерацію в межах розділу.

Номер розділу ставлять після слова "РОЗДІЛ", наприклад «РОЗДІЛ 2», після номера крапку не ставлять, потім з нового рядка набирають заголовок розділу. Підрозділи нумерують у межах кожного розділу. Номер підрозділу складається із номера розділу і порядкового номера підрозділу, між якими ставлять крапку. В кінці номера підрозділу повинна стояти крапка, наприклад: ''2.1.'' (перший підрозділ другого розділу). Потім у тому ж рядку йде заголовок підрозділу.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]