Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
АДМ-ГОСП 01.07.11.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
24.04.2019
Размер:
138.24 Кб
Скачать

Ііі. Керівництво.

3.1.Адміністративно-господарський сектор очолює завідувач, який призначається і звільняється з посади наказом начальника ДПІ.

3.1.1.На посаду завідувача сектору призначається особа з вищою освітою, яка знає чинне законодавство, нормативні та методичні вказівки з питань, що входять до компетенції сектору і має досвід роботи за фахом не менше 1 року.

3.1.2.На період відпустки або відсутності з інших причин обов’язки завідувача адміністративно-господарським сектором виконує головний державний податковий інспектор з питань організаційно-розпорядчої і кадрової роботи.

IV. Права завідувача сектором.

4.1. З метою забезпечення функцій завідувачу сектором надається право:

-вимагати від працівників сектору чіткого, своєчасного і якісного виконання обов’язків, функцій передбачених трудовим законодавством, Законом України „Про державну податкову службу в Україні” цим Положенням та посадовими інструкціями.

-вносити пропозиції і зауваження до проектів законодавчих і нормативних актів щодо вдосконалення чинного законодавства та інструкцій , що входять до компетенції сектору;

- Приймати рішення, готувати, візувати та підписувати документи по питаннях, що входять до його компетенції;

Здійснювати заходи щодо вдосконалення стилю і методів роботи спеціалістів сектору, зміцнення службової дисципліни, підвищення їх професійного рівня і ділової кваліфікації.

V. Відповідальність завідувача сектору

5.1. Завідувач сектору відповідає за невиконання або неналежне виконання покладених на сектор завдань і функцій згідно з чинним законодавством України та цим Положенням.

5.2. Завідувач сектору в межах повноважень, обов’язків, покладених на нього цим Положенням та нормативно-правовими актами України, несе відповідальність за збереження інформації з обмеженим доступом, правильне використання антивірусного програмного забезпечення, дотримання у секторі правил пожежної безпеки, охорони праці.

5.3. Відповідальність працівників сектору визначається посадовими інструкціями.

VI. Взаємовідносини

6.1. Сектор взаємодіє з іншими структурними підрозділами ДПІ з питань, що належать до компетенції сектору відповідно до Регламенту ДПІ у Монастирищенському районі, цього Положення та інших нормативних актів з цього питання.

6.2. Сектор за дорученням начальника ДПІ та його заступників при виконанні своїх функцій взаємодіє з іншими територіальними органами центральних органів виконавчої влади та органами місцевого самоврядування у порядку, встановленому Регламентом ДПІ у Монастирищенському районі, або іншими розпорядчими документами.

Завідувач адміністративно-

господарським сектором Дерев'янко Л. І.