Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Na_ekzamen.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
16.04.2019
Размер:
441.34 Кб
Скачать

Висновки

Розвитком туризму та рекреації у Африці опікуються такі урядові установи як Міністерство з туризму, Відділ справ з навколишнього середовища та туризму, Відділ торгівлі та індустрії та ін.

За останні роки намітилась тенденція поєднання зусиль як Урядового, так і громадського і приватного секторів, спрямованих на те, щоб країна найближчим часом посіла гідне місце серед світових лідерів туризму. Координація цих зусиль проводиться через Раду по Туризму, державні установи всіх дев'яти провінцій і найбільших міст країни. Спільними зусиллями була розроблена низка програм підтримки туризму: кампанія „Південна Африка запрошує", „Сонячне коло", „Туристичний бізнес" та ін.

З метою популяризації Південної Африки, а також усього південноафриканського регіону на міжнародному ринку туризму в країні щороку проводиться найбільша в Африці міжнародна туристична виставка-салон ІNDABA.

Незважаючи на всі існуючі переваги, зовсім недавно Південна Африка ще не була здатна зрозуміти свій повний потенціал у галузі туризму.

Нині туризм Південної Африки набуває шаленої конкурентоспроможності. Проте вона спирається, скоріше, не на природні ресурси, а більше управляється наукою, технологією, інформацією. Це і надалі визначатиме конкурентоздатність країни а туристичному ринку.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]