Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Word Лекція 9 Перехресне посилання.doc
Скачиваний:
13
Добавлен:
24.12.2018
Размер:
56.32 Кб
Скачать

Дозвіл питань, пов'язаних із закладками

Елемент, що посилається на закладку, не оновлюється належним чином

  • Перш ніж вносити зміни, переконайтеся, що закладки видно на екрані.  При додаванні закладки до частини тексту, ця частина тексту позначається квадратними дужками. Перш ніж приступити до зміни елементу, поміченого закладкою, переконайтеся в тому, що редагований текст або малюнок знаходиться усередині дужок. Щоб відобразити закладки, виберіть в меню Сервіс команду Параметри, а потім на вкладці Вигляд встановите прапорець Закладки.

  • Відновіть поля.  Microsoft Word вставляє в документ перехресні посилання у вигляді полів. Якщо перехресне посилання на закладку не відбиває змін, внесених в цю закладку, поля необхідно відновити. Виділіть дане перехресне посилання, клацніть правою кнопкою миші код поля цього посилання, а потім виберіть в контекстному меню команду Відновити поле.

Замість тексту відображається повідомлення «Помилка! Джерело посилання не знайдене

  • Переконайтеся в тому, що дана закладка існує.  Можливо, видалена сама закладка або текст, що містить цю закладку.

  • Переконайтеся в тому, що імена полів написані правильно.  Багато елементів, в яких використовуються закладки, наприклад перехресні посилання і елементи наочного покажчика, вставляються в документ у вигляді полів. Якщо ім'я поля написане неправильно, може послідувати повідомлення про помилку.

  • Відновіть поля.  Виділіть весь документ натисненням комбінації клавіш [CTRL-A], клацніть будь-який код поля правою кнопкою миші, а потім виберіть в контекстному меню команду Відновити поле.

Замість тексту виводиться повідомлення «Помилка! Закладка не визначена.»

Це повідомлення з'являється, якщо закладка указувала на номер сторінки, але вона була видалена.

При вставці елементу списку автотексту, що містить закладку, закладка не була вставлена

  • При створенні елементу списку автотексту, що містить закладку, необхідно переконатися в тому, що виділений весь текст, що міститься в закладці, включаючи ту, що відкриває і закриває дужки закладки.

  • При збереженні тексту, що містить закладку разом з елементом автотексту, закладка залишається в цьому елементі. При кожній подальшій вставці елементу списку автотексту в документ закладка віддаляється з тексту, вставленого раніше, і приєднується до тексту, вставленого останнім.

Зміна закладки не дала очікуваних результатів

Елементи, помічені закладками, можна вирізувати, копіювати і вставляти.

Допускається також додавання або видалення тексту в помічених елементах.

Оновлення покажчика, таблиці посилань списку ілюстрацій або змісту

Якщо наочний покажчик або таблиця оновлюються повністю, в них втрачаються всі дані і форматування, які були внесені уручну.

Клацніть зліва від даного покажчика, змісту, посилань, які потрібно відновити.