Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичка для диплома Програмний продукт.docx
Скачиваний:
3
Добавлен:
19.12.2018
Размер:
2.81 Mб
Скачать

2.3. Порядок роботи з інформаційною системою

Описується порядок роботи з інформаційною системою.

Висновки

У висновку приводяться висновки по проекті, визначаються шляхи його впровадження на об'єкті й напрямку розвитку ІС.

Додаток

Зразок технічної частини дипломного проекту

2. Розробка інформаційної системи обробки інформації в роботі підприємства вп «енергопостачання»

2.1. Загальні відомості про завдання

У цей момент робота підприємства ВП «Енергопостачання» нічим не відрізняється хіба, що обсягом продажів електроенергії від його джерел, а цей початок 90-х, за ці 15 років у роботу підприємства були впроваджені кілька комп'ютерів, це просто смішно.

Підприємство-монополіст, у своїй області не має власного відділу по обробці інформації, що вкрай негативно сказується на роботі підприємства.

Недостача інформаційних систем і технологій на підприємстві почувається при найменшому знайомстві з роботою підприємства. Пошук навіть самої незначної інформації займає «величезне» час, у деяких випадках інформація «просто загублена» і не підлягає відновленню.

І, що отут говорити про інженерно-технічних працівників, перевертається й перекладається з місця на місце стос паперів, замість того, щоб працювати. У цей час, час нових технологій і розробок, це, украй неприпустимо.

Специфіка роботи підприємства припускає, сама по собі дуже потужну інформаційну підтримку виробництва й ведення баз даних, тому що надавані послуги й господарська діяльність підприємства дуже великі й вимагають машинної обробки й зберігання даних, без яких робота підприємства не може функціонувати в повному обсязі й з 100 % прибутковості.

Проблема на особу, потрібно розробляти й впроваджувати інформаційні системи й технології в роботу підприємства ВП «Енергопостачання».

2.2. Декомпозиція комплексу завдань

Метою даної диплоиної роботи є розробка інформаційної системи обробки інформації в роботі підприємства ВП «Енергопостачання». Виходячи із сучасних вимог, пропонованих до якості роботи управлінської ланки комерційної компанії, не можна не відзначити, що ефективна робота його цілком залежить від рівня оснащення підприємства електронним устаткуванням, таким, як комп'ютери, засоби зв'язку, копіювальні пристрої.

У цьому ряді особливе місце займають комп'ютери й інше електронне встаткування, пов'язане з їхнім використанням як інструмент для діловодства й раціоналізації управлінської праці. Їхнє використання як інформаційні машини, що, хоча й не відповідає їхній назві, але останнім часом стає основним видом їхнього застосування, дозволяє скоротити час, необхідний на підготовку конкретних маркетингових і виробничих проектів, зменшити непродуктивні витрати при їхній реалізації, виключити можливість появи помилок у підготовці бухгалтерського, технологічного й іншого видів документації, що дає підприємству прямий економічний ефект.

Зрозуміло, для розкриття всіх потенційних можливостей, які несе в собі використання комп'ютерів, необхідно застосовувати в роботі комплекс програмних й апаратних засобів. Максимально відповідним поставленим завданням. Тому в цей час велика потребу підприємства в комп'ютерних програмах, що підтримують роботу управлінської ланки підприємства, а також в інформації про способи оптимального використання наявного в підприємства комп'ютерного встаткування.