Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Варіанти індивідуальних завдань.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
17.12.2018
Размер:
136.7 Кб
Скачать

Варіанти індивідуальних завдань з дисципліни «Комп’ютерне діловодство»

1. Створити три види бланків для підприємства

1.1 Міністерство культури України

Міський відділ культури Краматорська

ЦЕНТРАЛІЗОВАНА БІБЛІОТЕЧНА СИСТЕМА

1.2 Міністерство палива і енергетики України

ДХК «Макіїввугілля»

ШАХТА «РАДЯНСЬКА»

1.3 Міністерство охорони здоров'я України

Макіївський міський відділ охорони здоров'я

ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ № 1

1.4 ТОВ «Обласна аптечна холдингова компанія»

ЦЕНТРАЛЬНА АПТЕКА № 114

1.5 Міністерство науки і освіти України

РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ АБІТУРІЄНТІВ

1.6 Міністерство внутрішніх справ України

Управління внутрішніх справ в Донецькій області

МАКІЇВСЬКЕ МІСЬКЕ УПРАВЛІННЯ

1.7 Міністерство юстиції України

Добропільське міське управління юстиції

ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ

1.8 Державний департамент України з питань виконання вироків

Донецьке обласне управління

МАКІЇВСЬКА ВИПРАВНА КОЛОНІЯ № 32

1.9 Міністерство науки і освіти України

ДОНБАСЬКА ДЕРЖАВНА АКАДЕМІЯ АРХІТЕКТУРИ І БУДІВНИЦТВА

1.10 НАК «НафтогазУкраїни»

ДОЧІРНЯ КОМПАНІЯ «УКРГАЗДОБИЧА»

1.11 Міністерство промислової політики України

Державна акціонерна кампанія «Укррудпром»

ДОКУЧАЄВСЬКИЙ ФЛЮСОДОЛОМІТОВИЙ КОМБІНАТ

1.12 Акціонерне товариство закритого типа «Ремстройсервис»

ЄНАКІЇВСЬКА РЕМОНТНО-БУДІВЕЛЬНА ДІЛЯНКА

1.13 Державний комітет архівів України

УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ІНСТИТУТ АРХІВНОЇ СПРАВИ І ДОКУМЕНТОВЕДЕННЯ

1.14 Міністерство палива і енергетики України

Державна холдингова кампанія «Макіїввугілля»

ДЕРЖАВНЕ ВІДКРИТЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ШАХТПРОМКОМПЛЕКТ»

1.15 Міністерство освіти і науки України

КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

2. Складіть накази з основної діяльності за наступними варіантами. Реквізити, яких не достає в завданні додайте на свій розсуд.

2.1 Складіть наказ по відкритому акціонерному товариству «Луганський завод хімконцентратів» про затвердження інструкції з діловодства на заводі. У констатуючій частині вкажіть, що відповідно до Типової інструкції з діловодства в міністерствах, відомствах України, затвердженої згідно з розпорядженням Уряду України, канцелярією заводу розроблені Порядок проходження документів і Стандарти на організаційно-розпорядчу документацію. У розпорядчій частині затвердіть інструкцію і доручіть завідувачу канцелярії забезпечити методичне керівництво організацією діловодства на підприємстві. Доручіть заступникові директора заводу проконтролювати виконання наказу.

2.2 Складіть наказ по ВАТ «Костянтинівський електровакуумний завод» про встановлення єдиного режиму роботи центральних складів. У констатуючій частині відзначте, що відвантаження цехам матеріалів із складів підприємства протягом робочого дня порушує нормальну роботу складського апарату. У розпорядчій частині вкажіть конкретні години відпустки матеріалів із складів, назвіть конкретних посадових осіб (у дирекції і цехах), які відповідають за переведення складів на раціональніший режим роботи. Контроль за виконанням наказу покладіть на заступника директора заводу з матеріально-технічного постачання.

2.3 Напишіть наказ по ВАТ «Оксид» про підсумки документальної ревізії роботи підприємства, що проходила з 01.09.2010 по 01.10.2010. У акті ревізії зафіксовано ряд недоліків, а саме: неупорядкований облік особового складу, недоукомплектовані необхідними документами особисті справи ІТР і т.і.. У розпорядчій частині доручіть начальникові відділу кадрів усунути зазначені недоліки, начальникові канцелярії доручіть переглянути і привести у відповідність номенклатуру справ підприємства. Контроль за виконанням наказу покладіть на заступника генерального директора із загальних питань.

2.4 Складіть наказ по ТОВ «Запуск» про нераціональне використання будівельних відходів. У констатуючій частині вкажіть, що при перевірці роботи складу пиломатеріалів встановлені факти відпустки в котельну для спалювання відходів пиломатеріалів довжиною понад 20 см. У розпорядчій частині слід запропонувати завідувачу складом організувати роботу з реалізації відходів зацікавленим підприємствам і приватним особам. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника генерального директора товариства.

2.5 Складіть наказ по АТЗТ «Сайл» про підсумки ревізії з перевірки фінансового обліку. У констатуючій частині вкажіть терміни проведення ревізії і що ревізією виявлені факти грубого порушення фінансового обліку, повну відсутність обліку і звітності з відряджень, відсутність журналу обліку доручень. У розпорядчій частині запропонувати головному бухгалтерові ліквідувати недоліки. Контроль за виконанням наказу покладіть на заступника генерального директора.

2.6 Складіть наказ про підсумки роботи з документами в першому півріччі 2010 року у ВАТ «Батьківщина». У констатуючій частині вкажіть на низьку вимогливість керівників підрозділів до якості підготовки документів і відсутність контролю за їх виконанням. У розпорядчій частині зверніть увагу начальників планового і фінансового відділів на підвищення вимог до працівників в частині роботи з документами. Дайте завдання начальникові канцелярії розробити заходи з поліпшення цієї роботи. Контроль за виконанням наказу покладіть на заступника генерального директора із загальних питань.

2.7 Напишіть наказ директора Донецького заводу точного машинобудування, що підкоряється Міністерству промислової політики України, про преміювання працівників планово-економічного відділу за дострокову розробку техпромфінплану. У розпорядчій частині дайте завдання економісту з праці визначити розмір премії, а головному бухгалтеру видати премію з фонду матеріального заохочення. Контроль за виконанням наказу покладіть на заступника директора з фінансових питань.

2.8 Складіть наказ по ВАТ «Веселка» про реорганізацію структури підприємства. У констатуючій частині вкажіть, що у зв'язку із змінами завдань і функцій підприємства, з'явилася необхідність об'єднати відділи збуту і матеріально-технічного постачання. У розпорядчій частині дайте завдання начальнику відділу кадрів внести зміни в штатний розклад підприємства. Начальнику знов створеного відділу дайте завдання розробити нові положення про відділ і посадові інструкції працівникам відділу. Контроль за виконанням наказу покладіть на юрисконсульта підприємства.

2.9 Напишіть наказ по ТОВ «Укрсервіс» про підсумки ревізії роботи складського господарства, що відбувалась з 01.03.2008 по 01.04.2008. У акті ревізії зафіксовано ряд недоліків: допускається необґрунтоване списання пакувального паперу, цвяхів і запасних частин для ремонту устаткування; завідувачем складського господарства Яковлєвим П.І. несвоєчасно відвантажена постачальникам зворотна тара. У розпорядчій частині доручіть головному бухгалтерові посилити контроль за списанням пакувального паперу, цвяхів і запасних частин для ремонту устаткування; завідувачу складським господарством Яковлеву П.І. скласти графік відвантаження постачальникам зворотної тари. Контроль за виконанням наказу покладіть на генерального директора.

2.10 Напишіть наказ по Донецькому національному університету (Міністерство науки і освіти України) про утворення кафедри загальноекономічних дисциплін. У констатуючій частині вкажіть, що у зв'язку із змінами навчальних планів спеціальностей і збільшенням кількості годин на загальноекономічні дисципліни з'явилася необхідність у створенні нової структурної одиниці. У розпорядчій частині дайте завдання начальнику відділу кадрів внести зміни в штатний розклад університету. Помічникові ректора з кадрових питань внести пропозиції щодо кандидатур на посаду завідувача кафедри загальноекономічних дисциплін. Контроль за виконанням наказу ректор покладає на себе.

2.11 Написати наказ директора Запорізького заводу металоконструкцій про преміювання працівників цеху № 5 за дострокову розробку нової технологічної лінії з випуску будівельних металоконструкцій. Премію видати з фонду матеріального заохочення в розмірі одного щомісячного посадового окладу. Інші дані в тексті і реквізити вкажіть самостійно.

2.12 Складіть наказ ВАТ «Продкол» про збільшення статутного капіталу товариства. У констатуючій частині вкажіть, що згідно з рішенням Загальних зборів акціонерів (дата і № зборів) і керуючись Положенням про порядок збільшення (зменшення) статутного капіталу товариства необхідно направити відомості про внесення змін у Статуті у відповідну реєстраційну палату і податкову інспекцію, зареєструвати додатковий випуск акцій у Міністерстві фінансів. У розпорядчій частині доручіть заступнику генерального директора з фінансів і головному бухгалтерові підприємства підготувати необхідні документи і надати відповідні відомості в належні організації.

2.13 Складіть наказ по Макіївському економіко-гуманітарному інституту про розробку наукового еколого - економічного обґрунтування створення ландшафтного парку в селищі Нижня Кринка міста Макіївка. В констатуючій частині вкажіть, що згідно з угодою з Макіївською Міською Радою народних депутатів кафедрі екології і БЖД належить виконати цю роботу. В розпорядчій частині, крім іншого, зазначте, що економічні розрахунки, що стосуються створення ландшафтного парку, покладаються на кафедру економіки підприємства. Інші реквізити і необхідні дані вкажіть самостійно.

2.14 Складіть наказ по Донецькому інституту внутрішніх справ (Міністерства освіти і науки) про організацію та проведення стажування студентів юридичного факультету. Зазначте, що згідно з наказом Міністерства освіти і науки України (№__від__) та навчального плану, з метою набуття навичок практичної роботи, підготовки до самостійного виконання службових обов’язків необхідно організувати стажування студентів випускних груп, закріпивши їх за наставниками. Наставникам розробити індивідуальні плани проходження стажування. Контроль за виконанням наказу покласти на першого проректора інституту. Інші дані в тексті і необхідні реквізити додайте самостійно.

2.15 Складіть наказ про порядок прийому та обробки кореспонденції в Національній Академії будівництва і архітектури. Зазначте, що з метою забезпечення належних умов для своєчасної і якісної підготовки документації і згідно з Державною уніфікованою системою документації прийом та облік вхідної, вихідної кореспонденції, документів внутрішнього обігу, реєстрацію наказів і розпоряджень здійснювати згідно із ДСТУ 4163-2003. Наказ довести до відома начальників структурних підрозділів. Контроль за виконанням наказу здійснювати завідувачу канцелярії постійно.