Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
06_Yekonomika_pidpriyemstva_ZAOCH-_kontrolni.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
16.12.2018
Размер:
114.69 Кб
Скачать

Мета контрольної роботи

Виконання контрольної роботи студентами є складовою частиною навчального процесу, активною формою самостійної роботи студентів.

Мета контрольної роботи полягає в закріпленні та поглибленні теоретичних знань та практичних навичок з питань економіки конкретного підприємства в умовах функціонування ринкових відносин; уміння самостійно працювати зі спеціальною літературою, робити узагальнення і висновки.

Під час виконання контрольної роботи студент повинен вивчити законодавчі акти, літературні джерела, які стосуються питань контрольної роботи.

Загальні вимоги до контрольної роботи

Контрольна робота представлена наступною структурою:

1. Титульний лист.

2. План

3. Основна частина (відповіді на питання).

4. Список використаної літератури.

Загальними вимогами до тексту є: логічна послідовність викладу матеріалу, стислість і чіткість формулювань, наявність посилок на літературу.

Підбір літератури, статистичної інформації та інших матеріалів

Навчальну та спеціальну літературу з теми контрольної роботи студент підбирає самостійно, використовуючи при цьому бібліотечний каталог.

Особливу увагу слід звернути на першоджерела, періодичні видання, наукові статті, передовий виробничий досвід, нормативні акти (закони України, декрети, постанови тощо). Користуватися необхідно лише новими виданнями і редакціями нормативних актів.

Список використаних літературних джерел та інших матеріалів необхідно систематизувати та подати після тексту контрольної роботи.

Під час виконання контрольної роботи студент повинен використати не менше ніж чотири літературні джерела. Обов’язковим є використання не тільки навчальних посібників, але й періодичної літератури з тематики питань контрольної роботи.

Вибір теми контрольної роботи

Першим етапом виконання контрольної роботи є вибір варіанта.

Кожний студент обирає один із запропонованих нижче варіантів контрольних робіт. Вибір варіанта контрольної роботи виконується згідно з порядковим номером студента за списком у журналі групи.

Тему контрольної роботи і вказаний перелік питань слід обов’язково висвітлити в роботі.

Вимоги до оформлення контрольної роботи

Обсяг контрольної роботи – 18-20 сторінок аркуша формату А-4.

Текст роботи повинен бути викладений на одному боці паперу формату А-4 (210 x 297 мм). На кожному листі паперу повинні бути залишені поля: вгорі й внизу по 20 мм, ліворуч - 30 мм, праворуч - 10 мм. При виконанні «комп'ютерного» варіанта печатки необхідно дотримуватися наступних умов: шрифт - 14, інтервал - 1,5.

Нумерація сторінок - наскрізна; першою сторінкою є титульний лист (номер на цій сторінці не ставиться) і т.д. Рисунки і таблиці, що розташовуються в тексті на окремих сторінках, варто включати до загальної нумерації сторінок. Кожна сторінка, починаючи з плану роботи, нумерується в правому верхньому куті аркуша. Список літератури й додатки необхідно включати до наскрізної нумерації сторінок.

Виправлення, закреслювання, вставлення, скорочення слів та використання абревіатур (крім загальноприйнятих ) у тексті не дозволяються.

Контрольну роботу виконують відповідно до вимог цих методичних вказівок, інакше її, незалежно від змісту не буде допущено до захисту. Робота повинна бути здана, перевірена і захищена до початку екзаменаційної сесії.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]