Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
стандарт 15-1.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
16.12.2018
Размер:
429.06 Кб
Скачать
    1. Перелік умовних позначень.

4.5.1 Якщо у тексті документа застосовуються умовні позначення, скорочення, символи, одиниці вимірювання, які не передбачені чинними стандартами, а також специфічна термінологія, то їх перелік має бути поданий у вигляді окремого списку, починаючи з нової сторінки (додаток Ж).

4.5.2 Перелік розташовується стовпцем, у якому зліва в алфавітному порядку наводяться умовні позначення, скорочення тощо, а справа – їх детальна роз шифровка.

4.5.3 Перелік наводять у такій послідовності: скорочення (у тому числі й абревіатурні); умовні (літерні) позначення; одиниці вимірювання; терміни.

4.5.4 Для літерних позначень встановлюється наступний порядок запису: спочатку повинні бути наведені в алфавітному порядку умовні позначення українського алфавіту, потім – латинського, потім – грецького.

4.5.5 Незалежно від зазначеного за першої появи цих елементів у тексті дипломної (курсової) роботи наводять їх розшифровку.

    1. Вступ.

4.6.1 У вступі необхідно подати коротку характеристику сучасного стану наукової проблеми, якій присвячена робота, визначити актуальність, новизну та мету розроблюваної теми.

4.6.2 Історичні довідки, опис раніше надрукованих робіт та загальновідомі положення у вступі не наводяться.

4.6.3 Вступ починається з окремої сторінки.

4.7 Основна частина (суть) дипломної (курсової) роботи.

4.7.1 Основна частина (суть) дипломної (курсової) роботи – це викладення відомостей про об’єкт дослідження або розроблення, котрі є необхідними й достатніми для розкриття сутності даної роботи (опис, теоретичні положення, методи досліджень та розрахунків, характеристика розроблених процесів або об’єктів, основні принципові рішення, що дають уявлення про рівень розробки, результати досліджень).

4.7.2 Викладаючи суть дипломної (курсової) роботи , особливу увагу слід приділяти новизні в роботі, питанням визначення економічної ефективності, стратегічному аналізу та ефективності, управління.

4.7.3 Якщо у дипломної (курсової) роботи необхідно навести повні докази (математичні розрахунки, експериментальні дослідження тощо), їх вміщують у додатках.

4.7.4 Основну частину дипломної (курсової) роботи викладають, поділяючи матеріал на розділи і при необхідності на підрозділи, пункти та підпункти. Кожен пункт і підпункт повинен містити закінчену інформацію.

4.7.5 Зміст основної частини дипломної (курсової) роботи має бути визначений у методичних вказівках кафедри з певної спеціальності чи дисципліни, обсяг – відповідними документами університету або кафедри.

4.7.6 Обсяг тексту основної частини звіту повинні бути:

  • для курсового роботи: комп’ютерний набір – 25 - 35

сторінок, рукописний – не більше 45 сторінок;

  • для дипломної роботи: комп’ютерний набір – 90 - 100

сторінок, рукописний – не більше 120 сторінок;

  • для магістерської роботи: комп’ютерний набір – 100 –

120 сторінок, рукописний – не більше 140 сторінок.

4.8 Висновки

4.8.1 Висновки розміщуються безпосередньо після викладення суті дипломної (курсової) роботи, починаючи з нової сторінки.

4.8.2 У висновках повинні бути наведені короткі відомості з результатів виконаної роботи та пропозиції з її використання, а також подана оцінка техніко-економічної ефективності від результатів роботи та її впровадження.

4.8.3 Текст висновків може поділятися на пункти.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]