Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Наук_досл_практ_магстр_АДМ_МЕН.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
06.12.2018
Размер:
312.83 Кб
Скачать

Київський славістичний університет

Інститут економіки та управління

Кафедра маркетингу та загальноекономічних дисциплін

Робоча програма науково-дослідної практики

магістрів за спеціальністю специфічних категорій

8.000007 «Адміністративний менеджмент»

Київ 2011

Робоча програма науково-дослідної практики магістрів за спеціальністю специфічних категорій 8.000007 «Адміністративний менеджмент»

/Укл. Фільчашкіна С. О. к.е.н., доц.– К.: КСУ, 2011.,12с.

Рецензенти: Осокіна В.В., к.е.н., доц. кафедри теоретичної та прикладної економіки Київського національного університету імені Тараса Шевченка

©Фільчашкіна С. О.

ЗМІСТ

Вступ…………………………………………………………………………….

4

Розділ 1. Організація проведення практики……………………………......

5

Розділ 2. Мета та завдання практики……………………………………….

7

Розділ 3. Вимоги до оформлення звіту………………………………………..

9

Розділ 4. Підведення підсумків практики………………………………......

11

ВСТУП

Становлення ринкових відносин в Україні обумовлює необхідність постійного розвитку і удосконалення спеціалізованої підготовки менеджерів усіх рівнів та спеціальностей.

Відповідно до Державного стандарту освіти в Україні обов'язковим елементом освітньо-професійної підготовки студентів навчальних закладів усіх рівнів акредитації є практична підготовка. Вона повинна відповідати освітньо-професійній програмі підготовки фахівця, затвердженій для нього у варіативному компоненті освітньо-кваліфікаційної характеристики, враховувати специфіку сфери економічної діяльності, де буде працювати випускник після закінчення навчання, основні завдання, види та зміст діяльності фахівця відповідної спеціалізації, а також особливості підприємств, які є базами практики.

Практична підготовка магістрантів передбачає безперервність та послідовність її проведення при одержанні потрібного достатнього обсягу практичних знань і умінь відповідно до різних кваліфікаційних рівнів: бакалавр- магістр.

Невід'ємною і провідною частиною наскрізної практичної підготовки магістрів за спеціальністю специфічних категорій 8.000007 «Адміністративний менеджмент» у Київському славістичному університеті є науково-дослідна практика, оскільки вона, забезпечує здійснення професійної діяльності на посадах вищого адміністративно-управлінського персоналу всередині колективу підприємства, установи, організації, державного органу, що спрямована на вирішення завдань, створення в колективі найкращих умов для цього.

Робоча програма науково-дослідної практики складена на основі освітньо-професійної програми та освітньо-кваліфікаційної характеристики підготовки магістрів за спеціальністю специфічних категорій 8.000007 «Адміністративний менеджмент», розроблених в Київському славістичному університеті.

Порядок проходження, організація та підведення підсумків науково-дослідної практики здійснюється відповідно до «Положення про виробничу практику студентів вищих навчальних закладів України», затвердженого Наказом Міністерства освіти України №93 від 08.04.1993 року.

Завершується науково-дослідна практика заліком у формі усного захисту звіту, який складається студентом у письмовій формі під час проходження практики.