Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Zvit_RGR_6_Tverdohlib.docx
Скачиваний:
4
Добавлен:
01.12.2018
Размер:
404.39 Кб
Скачать

Висновок

У цій розрахунково-графічній роботі я створила власну панель інструментів, розташувала на ній клавіші виклику програм ітераційної циклічної структури та циклічної структури із заданим числом повторень; розробила алгоритм та програму розрахунку значень для заданих функцій згідно номеру варіанта, при вирішенні кожної задачі наведена блок-схема алгоритму, таблиця ідентифікаторів та текст програми мовою VBA.

В процесі тестування програм виявлено, що похибка розрахунків за допомогою калькулятора і складених програм становить 0%, що не перевищує допустиму помилку. Отже, програми працюють коректно.

Список використаних літературних джерел

  1. ДСТУ Б А. 2. 4 – 4 – 95. Основні вимоги до робочої документації. – К. – 1997.

  2. Лук’янова В. В. Комп’ютерний аналіз даних: Посібник. – К.: Видавничий центр «Академія», 2003. – 344 с.

  3. Джонс З., Саттон Д. Библия пользователя Office 97. К.: Диалектика, 1997.

  4. Методичні вказівки до виконання курсової роботи «Використання Microsoft Office (текстового редактора Word 97)». Корох О. І., Рогоза М. Е., 1999.

  5. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт на тему: «Підготовка текстового документа у редакторі Microsoft Word», Харченко О. А., Сороковий О. І., 2002.

  6. Конспект курсу лекцій з дисципліни «Інформатика та комп’ютерна техніка» (друга частина). Укладач – Кліменко В. І. Полтава, ПДТУ 2000.

  7. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з інформатики та комп’ютерної техніки. Укладачі – Харченко О. А., Сороковий О. І. Полтава, ПНТУ 2003.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]