Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Навчальний план із курсу цифрових технологій.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
21.11.2018
Размер:
62.46 Кб
Скачать

Зверніться до нас у разі виникнення запитань щодо курсів. 0964744147

Навчальний план із курсу цифрових технологій

Навчальний план із курсу цифрових технологій складається з п'яти курсів:

  • Основи роботи з комп'ютером

  • Інтернет і Веб

  • Програми підвищення продуктивності

  • Безпека та конфіденційність комп'ютера

  • Цифровий стиль життя

Також складається сертифікаційний тест, який охоплює теми з усіх п'яти курсів. Якщо сертифікаційний тест складено успішно, ви отримуєте персоналізований сертифікат із курсу цифрових технологій.

Ви не маєте жодного уявлення про комп'ютери?

Якщо ви не володієте навичками роботи з комп'ютером, розпочніть навчання з курсу "Основи роботи з комп'ютером". Після завершення навчання складіть оцінювальний тест з основ роботи з комп'ютером. Оцінювальний тест генерує персоналізований навчальний план, у якому визначаються уроки навчання, які необхідно переглянути для повного опанування теми. Перегляньте уроки зі свого навчального плану, а потім повторно складіть оцінювальний тест. Якщо ви задоволені результатами, можна пройти будь-який інший курс навчання.

Чи є у вас досвід роботи з комп'ютером?

Залежно від рівня досвіду можна вибрати курс "Основи роботи з комп'ютером". Щоб прийняти рішення про необхідність вибору цього курсу, перегляньте список тем цього курсу. Якщо необхідно переглянути кілька тем, розпочніть зі складання оцінювального тесту з основ роботи з комп'ютером, щоб створити персоналізований навчальний план та зосередитися на темах, які ще не опановано. Завершіть уроки курсу навчання, визначені в навчальному плані, а потім повторно складіть оцінювальний тест, щоб перевірити рівень опанування всіх тем. Якщо ви задоволені результатами або впевнені, що опанували знання з курсу "Основи роботи з комп'ютером", можна пройти будь-який інший курс навчання. Використовуйте оцінювальні тести для створення персоналізованого навчального плану для кожного курсу, щоб пропустити опановані теми та зосередитися на нових.

Основи роботи з комп'ютером

Тривалість: 3-5 години

Передумови: Немає

Опис: Робота з комп'ютерами – це важлива складова життя у двадцять першому сторіччі. Від музики та фотографій до банківської справи та спілкування – комп'ютери змінили спосіб роботи й життя людей. У цьому курсі ви познайомитесь з основами роботи з комп'ютерами, отримаєте відомості про компоненти комп'ютера, ознайомитесь з основами роботи з операційною системою та способами використання миші й клавіатури.

Інтернет і Веб

Тривалість: 2-4 години

Передумови: Курс "Основи роботи з комп'ютером" або подібні знання

Опис: За допомогою Інтернету можна спілкуватися з користувачами, отримувати доступ до відомостей та підключатися до ресурсів з усього світу. У цьому курсі викладено, як підключатися до Інтернету, переглядати веб-сторінки, відвідувати веб-сайти та виконувати на них пошук, а також обмінюватись електронною поштою з іншими користувачами.

Програми підвищення продуктивності

Тривалість: 5-10 години

Передумови: Курс "Основи роботи з комп'ютером" або подібні знання

Опис: Наразі доступні сотні програмних застосунків. У цьому курсі розглядаються найбільш загальні застосунки підвищення продуктивності, які використовуються у сфері бізнесу, освіти, а також у домашніх умовах. У цьому курсі викладатимуться способи вибору належного програмного забезпечення для конкретного проекту. Ви отримаєте відомості про основи роботи з текстовими процесорами, електронними таблицями, програмним забезпеченням зі створення презентацій і базами даних.