Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ПРАКТИКА ДИМОН.docx
Скачиваний:
8
Добавлен:
17.11.2018
Размер:
667.94 Кб
Скачать

2.3 Основні конструктивні особливості ґрунтообробних машин

Надійно працюючий механізм повороту

Усі плуги фірми ЛЕМКЕН оснащені сучасним гідравлічним механізмом повороту УНИТУРН циліндром подвійної дії, що перемикається, з автоматичним клапаном, що перемикається, а також автоматичною фіксацією вертикального положення плуга в борозні. Це означає, що забезпечується прецизійне перемикання і швидкий розворот. При оранці не вимагається додатково регулювати ухил плуга навіть у разі нещільності або при втраті тиску в гідравлічній системі трактора.

Циліндр повороту, що обертається

Клапан перемикання знаходиться в захищеному місці поряд з гідроциліндром. У зв'язку з цим можлива швидка заміна і розширення регулюючих пристроїв. За наявності окремого поворотного трубопроводу в масляний бак трактора усі оборотні плуги фірми ЛЕМКЕН можуть бути приєднані до трактора з усього лише одним регулюючим пристроєм простої дії.

Вісь, що обертається, і важіль повороту.

Коротка, міцна і без зварювальних швів вісь, що обертається, в опорі вежі плуга в змозі витримувати поштовхи і сприймати великі динамічні навантаження. Вона має оптимальний переріз і встановлена на конічних підшипниках. Завдяки використанню спеціальної високоякісної сталі вісь повороту, що обертається, забезпечує високу стабільність і тривалий термін служби.

2.4 Основні конструктивні особливості зернозбиральних машин

Зернозбиральні комбайни CLAAS Dominator

Виробник: CLAAS

В особі комбайна DOMINATOR фірма КЛААС створила ідеальну збиральну машину для малих і середніх підприємств, які вважають за краще використовувати для прибирання власну техніку. Які хочуть виробляти прибирання в найоптимальніші терміни. Які мінімізують погодні риски, будучи незалежними від інших. Яким потрібний компактний і маневрений зернозбиральний комбайн, неначе спеціально створений під розміри їх полів і земельних ділянок. І які, покоряючись заклику серця, хочуть прийняти у свою сім'ю машину, створену на симпатичному сімейному підприємстві, а не на безликому концерні.

Модельний ряд DOMINATOR включає три моделі:

Класичний DOMINATOR 130 - з механічним безступінчатим ходовим приводом

DOMINATOR 140 - з гідростатичним ходовим приводом

DOMINATOR 150 - із збільшеним зерновим бункером і двигуном підвищеної потужності.

Технічні характеристики

-Dominator 150 (152 к.с.)

- Dominator 130 (132 к.с.)

2.5 Основні конструктивні особливості збиральних машин

Базовою моделлю всіх рулонних прес-підбирачів фірми KRONE є KR 125: з невеликою власною масою, компактною конструкцією і незначною необхідною потужністю трактора. Діаметр і ширина рулонів знаходиться в межах 1,2 м - це ідеально для подальшого транспортування та використання.

Вагомі аргументи!

KRONE KR Classic-Line - беззаперечний лідер від KRONE;

Переваги KRONE,які позитивно зарекомендували себе у всьому світі;

Закриті пресувальні камери для мінімальних втрат при обтрушіваніі і зниження пилоутворення;

Нескінченний оборотний пресуючий планчатий елеватор;

Надійний при роботі з сенажних кормової масою, сіном і соломою;

Без зупинки рулонів під час пресування;

Жорсткі, стабільної форми рулони;

Велика маса рулонів;

Незначна необхідна потужність трактора;

Невелика власна маса;

Проста, з гарним оглядом конструкція, що не вимагає складного технічного обслуговування і розрахована на тривалий термін експлуатації;

Мінімальна кількість приводних ланцюгів і ланцюгових зірочок;

Відділення для шести рулонів шпагату або одного додаткового рулону сітки, з доступною укладанням;

Пристрій подвійної шпагатно в'язки для більш швидкого обв'язування;

Пристрій для обмотки сіткою - додаткова оснащення;

KRONE Mini-Stop: більше рулонів на годину.

Відмінний захоплення маси

Як одне ціле з зібраної культурою - так пакує планчатий елеватор фірми KRONE.Про перебої при пресуванні, наприклад, соломи, з KR не може бути й мови! Втім, звичайним є і автоматичне натяжний пристрій!

Просто і якісно

Тут приховувати нема чого! Ні надмірно великої кількості приводних ланцюгів і ланцюгових зірочок!Конструкція підкуповує своєю простотою і хорошим оглядом, тривалим терміном експлуатації та нескладним технічним обслуговуванням.

Найкраща форма

Двостороння пристрій індикації тиску пресування інформує про фактичне заповненні камери, ліворуч і праворуч, і дає вказівки, які допомагають збалансувати режим руху. Прес-підбирач рівномірно заповнюється по всій ширині. Це дозволяє отримувати рулони найвищої якості.

Підбирач KR 125

Має ширину захоплення 1400 мм відповідно до DIN 11220 (Німецький промисловий стандарт), працює і встановлюється на потрібній висоті за допомогою гідравлічної системи. Невелика відстань від підбирача до пресувального камери гарантує постійний потік кормової маси.

Вони підбирають все!

Рулонні прес-підбирачі з широким підбирачем і подаючим шнеком оснащені високопродуктивними граблинами. Грабліни безперервно подають кормову масу, підібрану підбирачем, в пресувальні камеру, де вона спресовується в міцні рулони.

Тільки у KRONE

Об'єднані в одне ціле скидачі рулонів і приймальня платформа - MiniStop! У той час як задня частина пресувального камери після виштовхування тюка ще закривається, прес вже може працювати далі. Таким чином, Ви зможете збільшити продуктивність до шести рулонів / год.

Запас для великої кількості рулонів

У відділенні для шпагату є місце для шести котушок обв'язувального матеріалу. Завантаження проводиться швидко і просто. Тримач забезпечує міцність посадки котушок шпагату.

Дуже зручно

Пристрій для обмотки сіткою знаходиться попереду, в полі зору водія. Воно розраховане для 2000-х і 3000-х рулонів сітки. Пристрій для намотування сітки має зручний доступ. У додатковий відділення для шпагату можна покласти додатковий рулон сітки.

Прес-підбирачі KRONE призначені для якісного підбору скошеної маси та щільного пресування, яке здійснюється за допомогою пруткового механізму.

Фірма KRONE являється лідером у виробництві кормозаготівельної техніки.

Модель KR 125

Діаметр рулону, мм 1200

Ширина рулону, мм 1200

Тип шин 10

Довжина, мм 3700

Ширина, мм 2250

Висота, мм 1900

Колія, мм 1900

Маса, кг 1570