Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
2-Unit 4-6.doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
08.11.2018
Размер:
2.34 Mб
Скачать

XI. Make up sentences with the Complex Subject with the Infinitive following the models:

Model 1

Materials and parts are known to be industrial pro­ducts that become a part of the buyer’s product.

Model 2

Design is certain to be a larger concept that style.

Model 3

Features seem to be a competitive tool for differentiating the company’s product from competitor’s product.

XII. Select connectors from the list below to complete the sentences:

however, moreover, despite, thus, in addition to, although

  1. _____ investing nearly $ 20 m in the project, they soon ran out of funds.

  2. _____ profits are high at the moment, we must expect a downturn next year.

  3. They acquired two US companies in 2000 _____ they bought several smaller European enterprises in the same year.

  4. The company developed a very good me to product. _____, they found it impossible to break into the market.

  5. They developed an IBM alone and _____ broke into the lucrative PC market.

  6. There have been many successful revivals. _____ these products have also saved their companies a considerable amount in product development cost.

XIII. Translate into English:

Коли губна помада перетворюється на щось більше, ніж просто фарба для губ, тоді у Вашому будинку з’являється жінка-комівояжер фірми «Ейвон» і продає Вам цю помаду. Фірма «Ейвон» — найбільший у світі продавець косметики — знає, що, купуючи помаду, споживач придбає щось більше, ніж фарбу для губ. Поза всяким сумнівом, запорукою успіху фірми «Ейвон» є високоякісний товар. Однак чому купують косметику саме «Ейвон», а не іншої фірми?

Одна з причин криється в професіоналізмі жінок-комівояжерів фірми «Ейвон». «Дами Ейвон», як їх називають, несуть із собою безліч вигод для покупниць. Візит жінки-комівояжера до Вас додому — це і зручність, і внесення різноманітності в домашні будні, і бесіда, і виявлення уваги до думки господарки, і корисні поради щодо того, як виглядати гарніше, і навіть дружні стосунки.

Товари фірми «Ейвон» нібито містять усі ці складові. І такого пропонування більше нема ні в кого з основних виробників косметики.

Фірма підтримує бажання добре працювати у своїх жінок-продавців, навчаючи їх мистецтва торгівлі, проводячи семінари-наради з демонстрацією нових товарів і застосовуючи систему заохочень (нагороди, конкурси тощо).

Товарна номенклатура фірми «Ейвон» надзвичайно різноманітна і складається з 1300 найменувань товарів, серед яких косметика, ювелірні вироби і господарські товари.

Фірма «Ейвон» забезпечує своїх жінок-продавців чудово виданим кольоровим каталогом, продивляючись який, клієнтка може уважно ознайомитися з інформацією про кілька сотень товарів. Крім того, з метою стимулювання збуту і скорочення товарних запасів фірма протягом усього року проводить розпродаж тих чи тих товарів за зниженими цінами.

Цілком очевидно, що губна помада перетворюється на щось більше, якщо її продають у такий спосіб, як робить це фірма «Ейвон».

Успіх фірми «Ейвон» ґрунтується на новаторському і творчому підході до розроблення нового товару. А ефективний задум товару — перший крок у процесі планування комплексу маркетингу.