Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Zagal_informat.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
06.11.2018
Размер:
234.5 Кб
Скачать

7) В галузі міжнародної діяльності підприємств (за квед: секція o «Надання комунальних та індивідуальних послуг; діяльність у сфері культури та спорту»):

О 91.11.0 - Діяльність організацій промисловців та підприємців

О 91.12.0 - Діяльність професійних організацій

О 91.20.0 - Діяльність професійних спілок

8) В галузі діяльності міжнародних організацій (за квед: секція q «Діяльність екстериторіальних організацій»):

Q 99.00.0 - Діяльність екстериторіальних організацій (включає: діяльність міжнародних організацій: Організації Об'єднаних Націй, її спеціалізованих установ, регіональних представництв тощо, Європейського Співтовариства, Європейської асоціації вільної торгівлі, Організації економічної співпраці та розвитку, Ради з митної співпраці, Організації країн – експортерів нафти, Міжнародного валютного фонду, Світового банку тощо)

Магістр спеціальності 8.05100 — «Міжнародна економіка» підготовлений до виконання професійних завдань за кількома видами економічної діяльності відповідно до “Класифікації видів економічної діяльності ДК 009: 2005”, затвердженої наказом Держспоживстандарту України від 26.12.05 № 375:

Фінансова діяльність: J67.20.0 – Допоміжна діяльність у сфері страхування та пенсійного забезпечення.

Операції з нерухомим майном, оренда, інжиніринг та надання послуг підприємцям: К73.20.0 – Дослідження і розробки в галузі суспільних наук (економічні науки). К74.15.0 –Управління підприємствами. К74.50.0 – Підбір та забезпечення персоналом.

Державне управління: L75.13.0 – Регулювання та сприяння ефективному веденню економічної діяльності (управління загальними питаннями зайнятості робочої сили). L75.14.0 – Допоміжна діяльність у сфері державного управління (управління кадровими службами, розроблення та реалізація кадрової політики, методи оцінювання, класифікація робіт, опис посадових обов’язків). L75.30.0 – Діяльність у сфері обов’язкового соціального страхування (страхування від хвороб, нещасних випадків на виробництві, від безробіття; пенсійне забезпечення за віком та у випадку виходу у відставку).

  • Освіта: М80.21.1 – Загальна середня освіта (викладання економічних дисциплін). М 80.22.0 – Професійно-технічна освіта (викладання економічних дисциплін). М 80.30.0 – Вища освіта (викладання економічних дисциплін; науково-методичне забезпечення навчального процесу). М 80.42.0 – Освіта дорослих та інші види освіти (викладання економічних дисциплін та науково-методичне забезпечення навчального процесу).

1.1.3. Первинні посади на ринку праці, які мають право обіймати випускники

Магістр з міжнародної економіки здатний виконувати професійні роботи та обіймати первинні посади, перелік яких наведено в табл.1 (за Державним класифікатором професій ДК 003: 2005).

Назви інших первинних посад визначаються у варіативних компонентах ОКХ згідно з галузевими нормативними документами або штатними розкладами підприємств та установ певної галузі з урахуванням вимог до формування назв посад, передбачених чинними нормативними актами щодо регулювання міжнародної економічної діяльності.

Магістр з міжнародної економіки на первинних посадах самостійно виконує переважно евристичні та частково діагностичні професійні й соціально-виробничі завдання, здійснює складні економічні розрахунки, керує фахівцями нижчого посадового рівня.

Таблиця 1

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]