Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Viznachennya_1-125.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
28.10.2018
Размер:
387.58 Кб
Скачать

12. Яка зі структур управління підприємством дуже чутлива до різких коливань ринку - появи нових продукті, технологій? Обґрунтуйте.

Гнучка організаційна структура, тому що досить швидко пристосовується до змін, динамічні задачі, готовність до змін, влада базується на знаннях та досвіді

13. Які структури управління доцільно застосовувати за умов швидкої зміни вимог ринку щодо нової продукції, технологій? Обґрунтуйте.

Гнучкі, тому що досить швидко пристосовується до змін, динамічні задачі, готовність до змін, влада базується на знаннях та досвіді.

14. Управління підприємством в умовах нестабільності зовнішнього середовища полягає у…

полягає у національній організацій допоміжних та обслуговуючих процесів тобто розвитку інфраструктури виробництва.

15. Організація управління підприємством —це процес планування мотивації організації та контролю необхідних для досягнення цілей підприємства.

16. Виробнича інфраструктура це сукупність підрозділів, які прямо не беруть участі у створенні основної продукції підприємства, але своєю діяльністю сприяють роботі основних цехів, створюючи для них нормальні умови.

17. Соціальна інфраструктура – це сукупність підрозділів підприємства, які забезпечують задоволення соціально-побутових та культурних потреб робітників. Вона складається як правило, з підрозділів громадського харчування, охорони здоров’я, дитячих дошкільних закладів тощо.

18. Ринкова інфраструктура — це система підприємств і організацій, які забезпечують рух товарів і послуг, грошей, цінних паперів, робочої сили. До таких установ належать біржі, банки, дилерські та брокерські контори, служби зайнятості, інформаційно-комерційні, оптові й постачальницько-збутові організації, пункти прокату і лізингу.

19. Інфраструктура товарних ринків - це сукупність організаційно-економічного, технічного, технологічного і нормативно-правового потенціалу економіки, закладеного у вирішальні можливості окремих галузей і видів діяльності з надання сфері обігу необхідного набору послуг для підвищення результативності товарообмінних операцій.

20. Транспортне господарство – це комплекс цехів що займається транспортуванням вантажів які виконують вантажно- розвантажувальні роботи.

21. Основні фонди – це частина засобів в-ва,які беруть участь у процесі в-ва тривалий період (більше 1 року) зберігаючи при цьому натурально-речову форму і свої властивості, але переносять свою вартість на вартість готового прибутку частинами шляхом амортизаційних відрахувань.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]